Sataa sataa ropisee

1.8.2016

Vietin viikonlopun töiden vuoksi yksin* kotona, muut lähtivät mökille. Töitä riitti ja päivät (= illat) olivat pitkiä, eli kävin kotona lähinnä vain nukkumassa. Toissayönä kotiuduin aamuyön puolella ja aamulla unta riitti harvinaisen pitkään, eli kymmeneen saakka. Eilen illalla lähdin kuitenkin yöksi töihin, joten en suunnitellut päiväksi mitään kotiaskareita kummempaa tekemistä. Olin ajatellut käydä lenkillä, mutta aina kun rupesin miettimään sinne lähtöä, alkoi sataa... Harmi ;)

Lauantaina satoi hetken kaatamalla ja säntäsin yöpaidassa ja kumisaappaissa sontikan kanssa pihalle kuvaamaan - olisin halunnut kuvata kukkasia kovan sateen kourissa. Sade kuitenkin loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Eilen homma onnistui sitten edes vähän paremmin, tosin sadekuurot eivät olleet niin rankkoja. Sainpahan kuitenkin pari kuvaa napattua.

Vaikka rakastankin alkukesää, kukkivia tuomia ja valoisia iltoja, sykkii sydämeni kuitenkin ehkä vuodenkierrossa eniten synttärikuukaudelleni elokuulle. Tummenevien iltojen elokuulle, kun ilma alkaa pikkuhiljaa muuttua kirpeämmäksi ja loppukesän tuntu on lähes käsinkosketeltava. Elämään tulee taas vähän ryhtiä arjen ja töiden alkamisen muodossa, ja tekee mieli tehdä pitkiä lenkkejä raikkaassa syysilmassa. Parasta on ollut silloin, kun sai mennä syksyllä kouluun - siinä on jotain samaa uuden alun tuntua kuin uudessa vuodessakin.

Tämä syksy tuntuukin aivan erityisen innostavalta, sillä pääsen pitkästä aikaa koulun penkille: opiskelemaan valokuvaajan tutkintoa Helsinki Design Schoolissa. Siis valokuvausta. Kyseessä on monimuoto-opiskelu, eli lähiopetuspäivien lisäksi tehdään paljon etätehtäviä. Opiskelu onnistuu siis töiden ohessa.

Olen niin innoissani, että tuntuu, että pakahdun.Vielä biisisuositus elokuun iltoihin, niitä ikimuistoisia kesäiltoja muistellessasi. Tämä Vesterinen yhtyeineen on vain niin ♥


Vesterinen yhtyeineen: Kiljut riemusta*) Kissan kanssa, et yksin, huomautti oikolukijana toiminut Mies.

2 kommenttia:

 1. Hienot sadepäivän kuvat!
  Ymmärrän, että olet täpinöissäsi tuon valukuvaus jutun vuoksi, onhan se huikeeta saada vinkkejä oikein ammattilaisilta. Hienoa!!
  Kertoile sitten jotain tehtävistäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, olen tosiaan täpinöissäni :) ja ihan varmasti kertoilen niistä jutuista sitten! Kivaa iltaa, Sirpa!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.