Maanantai ja uusi elämä

18.8.2016

Tiedetään, tiedetään - tänään on torstai.

Mutta kolme päivää sitten oli kuitenkin maanantai ja alkoi uusi elämä. Jälleen kerran ;) Kesän jäätelönsyönnin jälkeen tarvitaan kunnon ryhtiliikettä. Sekä koti- että ulkomaiset naistenlehdet ovat muuten viime päivinä pursuilleet tämän aihepiirin artikkeleita, eli ilmeisesti en ole yksin tämän lössähtäneen olotilani kanssa.


Tarkoituksena on olla herkuttelematta ja palata taas harrastamaan liikuntaa, flunssakin kun on onneksi jo nujerrettu. Onnistuin täydellisesti syömään loput jäätelöstäni sunnuntai-iltana, niin ei ole sekään enää pakastimessa huhuilemassa :D Kerrottakoon, että olen kesän aikana tehnyt empiiristä tutkimusta vegejäätelöiden saralla ja voittajaksi on osoittautunut Tofulinen vanilja-soijajäätelö! Että jos sinä saat vielä jatkaa herkuttelua, niin siinäpä yksi herkullinen vaihtoehto ;)


Ajattelin, että poljen joka päivä vähintään 20 minuuttia crossarilla, sen verran luulisi pystyvän joka päivä nipistämään. Määrä tuntuu vähältä, mutta ajattelin, että se on kuitenkin enemmän kuin nolla minuuttia päivässä, mikä on ollut viime aikojen tahti. Ja kun se siitä taas lähtee liikkeelle, lisään minuutteja. Jo heti eilinen keskiviikko oli kuitenkin niin täysi (3 päivää ja iltaa on mennyt tiiviisti töissä), että en pystynyt polkemaan missään välissä. Tänään pitäisi sitten polkaista myös eilinen pätkä, eli 40 minuuttia.

Tällä hetkellä olen niin rapakunnossa, että 20-30 minuuttia ovat tuntuneet olevan ihan tarpeeksi... Onhan tässä se hyvä puoli, että toistaiseksi riittävät tuollaiset lyhyetkin tuokiot kohottamaan kuntoa :D


Crossari. Kuten olen joskus aikaisemminkin todennut: vihkisormuksen ja kameran jälkeen ihan ehdottomasti meidän huushollin paras tavarahankinta. On niin helppoa, kun voi vain hypätä polkemaan - ei mene aikaa matkoihin (ennen kävin satunnaisesti salilla polkemassa) eikä juuri edes pukeutumiseen. Hyvällä säällä menen mieluusti lenkille, mutta jos aikaa ei tunnu olevan mihinkään pidempään settiin, tuntuu että 20 minuuttia crossarilla on edes tyhjää parempi. Ja nytkin sataa... ja on muuten pimeää. Jo nyt ikävöin kesän valoa, kun nuo tämänhetkisessä "päivänvalossa" a.k.a. harmaalla sadesäällä otetut kuvatkin ovat jo ihan karseita :(

Alussa ja lopussa teen yleensä muutaman minuutin pienemmällä teholla. Viimeksi lopussa sattui spotifysta kuulumaan korviini tämä:Ah. Niin korni, mutta jotenkin niin sympaattinen muisto nuoruusvuosilta :)

Tuossa "Imagine your face in a sunshine reflection, a vision of blu skies, forever distractions" -kohdassa pitää aina sulkea silmät, kuvitella kesäinen sinitaivas pumpulipilvineen ja auringonsäteiden lämpö kasvoille...

Arki pyörähti siis tällä viikolla käyntiin täydellä teholla. Uusi elämä pitää sisällään myös vähän tavaranraivausta, siispä lähdenkin raivaamaan pois vähän vaatteita, joista pojat ovat kasvaneet ulos... Ja sitten sen tämänpäiväisen 40-minuuttisen kimppuun ;) Ja ja ja... Miljoona juttua, mitä pitäisi tänä ainokaisena vapaapäivänä saada tehtyä, mukaanlukien visiitti pankkiin. Ja itse asiassa, kun nyt katson kelloa niin taitaapa tuo vaateshow jäädä tänään(kin) väliin, kun nyt jäin hetkeksi aamukahvini kera kirjoittamaan tätä... Noh, tää on tätä.

Illalla haluan nököttää tiukasti poikieni kanssa, on ehtinyt tässä kolmessa illassa tulla jo mieletön ikävä ♥

Pirteää päivää!
2 kommenttia:

  1. Tsemppiä uuteen elämään <3! Tuo Gazebon biisi on minunkin ihan yksi ehdoton lemppari =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hih, se on kyllä jotenkin niin herttainen biisi :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.