Lauantaina

20.8.2016

Toivottavasti viikonloppusi on käynnistynyt kivasti!

Itselläni viikonloppu hujahtaa taas töissä, onneksi ehdin kuitenkin vähän kuvailla ihan kotipihassa, pikku lampemme rannalla.

Halusin jakaa täällä tämän kirjoituksen, johon törmäsin tänään. Kuinka ohikulkija oli hymyssä suin todennut: "Oletpa onnekas!", kun rättiväsynyt äiti oli pitkän päivän jälkeen raahustanut kohteeseensa kolmen poikansa kera. Ei päivittelyä siitä, miten täynnä kädet varmasti ovat, eikä vitsailua, että etkös osannut lopettaa ajoissa. "Oletpa onnekas."

Ja kyllä! Vaikka itsekin olen vähän väliä rättiväsynyt, vaikka hermoni menevät jatkuvasti ja välillä (lue: usein) tuntuu, että tästä ei tule yhtään mitään, niin kylläOlen ihan mielettömän onnekas. Ja huikaisevan onnellinen.

Juuri eilen viimeksi päivittelin Miehelle, että ajattele, ihan vähän aikaa sitten meillä ei ollut yhtään lasta. Oli vain työhuone ja se ylimääräinen huone. Nyt meillä on yläkerrassa kaksi lastenhuonetta. Joissa asustavat meidän pojat. Meidän pojat.

Ne maailman ihanimmat.
Huomenna olisi tulossa vähän erilainen postaus.


Kivaa viikonloppua :)
4 kommenttia:

  1. Pitääpä kurkkia tuo kirjoitus :) on onnekasta.

    VastaaPoista
  2. Se on niin totta, että elämässä on monia asioita joista voidaan todeta, että olemme onnekkaita. Niihin ei vain aina tule kiinnittettyä huomiota. Mukavaa että joku saa ajattelemaan ja huomaamaan =). Kauniita kuvia ja ihania tunnelmia =).

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.