Vinkki sinulle, pikkulasten kanssa lomaileva

20.7.2016

Meidän lomaviikko on sujunut ihan älyttömän kivasti! Olemme olleet melkoisia kyläluutia, kiitos vaan kaikille kylään kutsuneille :D Kotona oleminen tuntuu olevan usein yhtä torumista ja riitelyä, mutta sekin tuntuu ihan erilaiselta, kun käydään välillä muualla! Pojat tuntuvat kaipaavan päiviinsä vaihtelua - ja minä kyllä myös. Tästä viikosta tulikin sellainen, että tulen kaipaamaan tätä myöhemmin kovasti ♥

Jos sinua hermostuttaa ajatus jäämisestä kotioloihin nysväämään parin (tai useamman) villiviikarin kanssa, niin tässäpä oiva vinkki: mene ennen kyseistä ajanjaksoa viikoksi-pariksi mökille. Ei saa tulla juoksevaa vettä (ainakaan lämmintä), eikä olla suurempia mukavuuksia: astianpesukonetta, mikroa, uunia, telkkaria (nettiyhteys sallitaan, tosin mielellään huono). Peilikin voi olla vähän hankalassa paikassa, sellaisessa, ettei tule liiemmin vilkuiltua. Niin kyllä sitten sen jälkeen tuntuu se kotioloissa oleminen niiden muksujen kanssa ihan lastenleikiltä!

Ja mikäs näiden kanssa on kyläillessä ja reissaillessa, kun ovat jo niin isoja poikia ja kaikki on helppoa. Ei vaippoja, syövät itse ja vieläpä samaa ruokaa muiden kanssa. Reippaitakin ovat ja kovin proaktiivisia. Tässä yhtenä päivänä oltiin lähdössä kotoa ja kyselin Pojalta, että vieläkö pitää käydä pissalla. Vastaus: "Ei tarvii, mä kävin huomenna!"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.