Linturetki, jolla ei nähty lintuja

16.7.2016

Lähdettiin linturetkelle. Tai niin olin jostain saanut päähäni ja sitä suureen ääneen pojille markkinoinut. Mies sitten matkalla tuumasi, että ei kyllä tiedä mistä olin keksinyt juuri "lintu"retken, sillä kyseessä oli luontopolku. Reitillä oli kuitenkin myös lintutorni, mutta lintuja sieltä ei nähty - ehkä yksi lokki kaukana kivellä, mutta en löisi siitä päätäni pantiksi. Vihaisia ampiaisia sen sijaan kyllä.

Retki oli kuitenkin varsin onnistunut ja hauska. Pojat soivät lintutornissa eväitä ja nähtiin siivekkäiden sijaan kaikkea muuta. Kuten lehmiä. Ja lehmänläjiä (hurjan kiinnostavia!)

"Oli kiva mennä linturetkelle, mutta näky vaan mustikoita eikä lintuja!" totesi Poika autossa paluumatkalla ja oikeassa oli. Kivaa oli.
Palasimme eilen mökiltä kaupunkiin ja tuntui kyllä vähän siltä, että loma loppui, mökille kun ei nyt hetkeen taas päästä. Mies lähti työmatkalle ja me jatketaan poikien kanssa lomaa kotosalla (wish me luck!)

Eilen tuntui jo muutenkin ihan syksyiseltä. Sää oli muuttunut dramaattisesti ja venematka taitettiin harmaassa sadesäässä - avoveneellä ja satoi muuten ihan kaatamalla koko ajan ;) Onneksi matka on lyhyt ja päästiin nopeasti autoon lämmittelemään.


Kivaa viikonloppua! :)4 kommenttia:

 1. Väliäkö minkä nimiselle retkelle on menossa, pääasia, että kaikilla on hauskaa! :D

  Pojat näyttävät olevan niin tohkeissaan ja sinä sait niin kauniita kuvia.
  Kivaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Lintuja tai lehmiä, hälläväliä, kunhan kaikilla on kivaa =D
  Ihania kuvia ♥ Siellä pojat niin reippaina tutkivat luontoa......ja niitä lehmänläjiä ;)
  Mukavaa loman jatkoa teille kolmelle siellä kotikonnuilla!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpä niin! Ja nämä lehmänläjät oli muuten ihan jymymenestys, niissä riitti ihmeteltävää :D
   Kiitoksia kovasti <3 Ainakin toistaiseksi on sujunut ihan ihmismäisesti ;)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.