Mökkijuhannus

26.6.2016

Toivottavasti juhannuksesi oli kiva ja sait nauttia auringosta, läheistesi seurasta, ja kenties myös massun täyteen mansikkaa ja muuta makeaa!

Meidän juhannus oli ihana. Luullakseni niin ihmisistä, kissoista, kuin heinäsirkan poikasistakin - ainakin sitä kaikki sulassa sovussa mökillä vietimme.

Aamukahvit nautimme Pikkuveljen kanssa saunan kuistilla. Hänellä "hopeateetä" (= kauramaitoa, kuumaa vettä ja hunajaa, tosin tästä mökkiversiosta puuttui hunaja), minulla kahvia...... Kissa nautti taas olostaan (itse asiassa niin paljon, ettei olisi halunnut lähteä kotiin, vaan oli mennyt sisälle mökkiin piiloon pahvilaatikkoon...)
Saunan kuistilta bongailtiin myös joutsenia. Niillä oli jonkinmoinen reviirinselvittely meneillään, tämä meitä lähempi pariskunta (lähinnä isäntä) ajoi toisen lähistölle saapuneen parin tiehensä.


Syötiin hyvin, kuten asiaan kuuluu...... ja poltettiin kokko. Seuraavana aamuna Pikkuveli suuttui (ollessamme taas aamukahvilla saunalla), kun en suostunut sytyttämään kokkoa uudelleen palamaan :DJuhannuspäivän aamuna bongasimme pihapuusta palokärjen. Yllä olevassa kuvassa näet, kuinka se lennähtää iloisesti tiehensä. Kiljusen herrasväen jälkikasvulla on osuutta asiaan - äidillä jäi paremmat kuvat saamatta. Noh, tämähän on ihan taiteellinen versio, eikös..?


Aamu valkeni harmaana...... mutta muuttui pian superaurinkoiseksi hellepäiväksi.Lämpimille kiville tupsahti ottamaan aurinkoa myös kyy. Yäk :( Miehet hätistivät sen tiehensä, toivottavasti pysyykin poissa.

Meidän juhannus loppui vähän kesken, sillä minua kutsuivat työt ja lennähdän jatkamaan juhlaa rapakon taakse. Tulee ihan hirmuinen ikävä ystävien uima-altaalle hellepäivän viettoon lähtenyttä perhettäni ♥

Onneksi tämän viikon jälkeen alkaa kuitenkin kauan ja hartaasti odotettu LOMA :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.