Luita ja simpukoita

20.6.2016

Tässäpä niitä edellisen viikonlopun mökkikuvia.

Rakastan saaristoa, merta ja tuota paikkaa, ja harmittaa, etten ole voinut viettää siellä tänä kesänä vielä kovinkaan montaa viikonloppua. Onneksi sentään edes joitain. Elämä tuntuu jotenkin ihan erilaiselta, kun voi juoda aamukahvin saunan kuistilla poikien leikkiessä rantahiekalla, lämpimällä säällä voi tiskata ulkona ja sisällä mökissäkin näkee tiskatessaan ikkunasta meren. Ja mökillä jopa tiskaaminen on kivaa! :D

Miehet siivosivat saunan kiukaan. Välitilasta löytyi eläinten luita ja niitä sitten yhdessä ihmeteltiin. Lapset eivät onneksi ole moksiskaan näistä elämän tosiasioista.

Sinne oli jonkun otuksen maallinen vaellus päättynyt, voi voi... Tosin ehkä sekin parempi tapa, kuin hukkua yölliseen pissaämpäriin - niin oli nimittäin taannoin eräälle onnettomalle hiirulaiselle käynyt. Pahoittelut tästä mielikuvasta. Jos joku piti tätä sellaisena hyvän mielen blogina (mitä kuitenkin epäilen), niin ikävä tuottaa pettymys.Rannalta löytyi suuria aarteita, eli simpukoita.

Miesten tehdessä miesten töitä minun tehtäväkseni annettiin vahtia lapsia.

Sehän meni ihan mukavasti - selvittiin vain yhdellä palohälytyksellä! Havaitsin, että voi saattaa unohtua tirisemään pannulle vähän liian pitkäksi toviksi jos joku sattuu juuri paistamisen aikaan keksimään, että kamarin avoin ikkuna saattaisi olla oiva ulosmenotie.Kissa viihtyy mökillä hurjan hyvin ja on siellä aina ihan hirmuisen onnellisen oloinen.Kotimatkalla pysähdyttiin vähän, että sain ottaa kuvia. Ajatella, että joku saa asustaa tuossa ylläolevassa talossa ja näissä maisemissa! Huokaus.


Viime kesänä harmitti, että toissakesänä jätin kuvaamatta nämä sonninmullikat rantaniityllä "kun kyllähän ne siellä jatkossakin ovat", kuten joku Mies iloisesti totesi. Noh, eivätpä olleet enää koko viime kesänä.

Vahingosta viisastuneena Mies ilmoitti heti bonganneensa sonnit siellä, kun he viimeksi olivat mökillä, ja järjesti nyt kunnon pysähtymisen kuvanottoa varten (tuossa kohtaa matkaa on vähän hankala pysäyttää auto, ainakin jos on traileri perässä).

Siellähän niitä. Idyllisiä ovat näidenkin maisemat.Huomenna laitan niitä makrokuvia.


Kivaa alkavaa viikkoa! :)


2 kommenttia:

 1. Ihana, kesäinen hyvän mielen postaus!!

  Makrokuvia odotellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niitä tosiaan tulee eli saamasi pitää..! ;) Vähän kyllä ehkä jo hurahdin siihen(kin) hommaan :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.