Hääpäivän jälkeen

23.6.2016

Rakastan showmeininkiä, musikaaleja ja vanhoja naisyhtyeitä, kuten Supremes, Ronettes, Shirelles. Motownia. Melodista ja sointuvaa laulantaa. Kauniita, naisellisia asuja ja kampauksia.

Heti tavattuamme Mies vei minut katsomaan Supremesiä ja se olikin sitten menoa.

Sellaisesta voi olla seurauksena se, että ihminen, joka on sanonut, että ei koskaan ota turkulaista miestä tai mene naimisiin maistraatissa, menee turkulaisen miehen kanssa naimisiin maistraatissa (kuten jo täällä Periaatteita-postauksessa ilmeni).

Joskus periaatteista tinkiminen kannattaa. Voi saada semmoisen maailman parhaan kumppanin, joka leikkaa ruohon ja siistii tiensivut siimaleikkurilla - ja vie sinut sen jälkeen kierrokselle pihaan näyttääkseen, että jätin sinulle näihin kohtiin kukkia kuvattavaksi, olivat niin kauniita.

Sellaisen puolison, joka ostaa sinulle äitienpäiväruusun sijaan äitienpäiväpelakuun.
Unohdimme molemmat kaiken tämän härdellin (= elämä) keskellä pari viikkoa sitten hääpäivämme, tosin tämä ei ollutkaan niistä se "virallinen".

Miehen synttärit sen sijaan muistin. Koska olin varsinaisen synttäripäivän illan töissä, juhlimme synttäreitä jo edellisenä iltana kotona. Olin tehnyt elämäni toisen täytekakun, ostanut kukkia ja kortin (joka soitti iloisesti Paljon onnea vaan) ja hierontalahjakortin. Poikien kanssa laulettiin samainen Paljon onnea vaan, ensimmäistä kertaa kaikki yhdessä, kun pieninkin on jo niin iso.Päädyin näihin ihanan herkullisen värisiin neilikoihin..!PS. Jos sinäkin lämpenet motownille ja 60-70-lukujen musiikille, suosittelen lämpimästi Beautiful: The Carole King Musicalia, jonka kävin katsomassa pari viikkoa sitten Lontoossa. Ihan mielettömän ihana!
4 kommenttia:

 1. Kauniit pikkuneilikat ja niin maukkaan näköinen kakku...nam.

  Kyllä tässä matkan varrella on joutunut muutamankin kerran syömään sanansa :D
  Iloista juhannuksen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! Kakku oli kyllä mielestäni paremman näköinen kuin makuinen :D Vaikka kyllähän sitä söi ;) Lisää harjoitusta vaan!

   Semmoista se elämä on - varmasti hyvä vaan, että enin ehdottomuus vähän karisee...

   Kiitos samoin, iloista juhannusta! <3

   Poista
 2. Ihana, kesää tulvillaan oleva postaus! Tosi tutulta kuulosti moni asia ;)
  Jotkut periaatteet joutavat kyllä aivan ehdottomasti suoraan romukoppaan! Se on todettu tässä elämässä jo monesti.
  Enpä olisi minäkään nainut nykyistä kippariani, jos olisin aiemmista ja "niin ehdottomista" periaatteistani tiukasti kiinni pitänyt ;) ja tänä vuonna ehkä molemmat muistamme hääpäivämme, tai sitten emme taaskaan muista kumpikaan. Tää vaan on niin tätä :)

  Kesäisen kauniita kuviasi täällä veneen kajuutassa istuessani ihailen ja toivotan sinulle ja perheellesi mitä ihaninta juhannusta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih <3

   Ihanaa ja lämpöistä juhannusta sinne myös - niin kajuuttaan kuin kannelle <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.