Pojan ensimmäinen harrastus

24.5.2016

Kuulun siihen koulukuntaan, jonka mielestä pienet lapset eivät tarvitse mitään sen erityisempiä harrastuksia. Eivätkä isommatkaan liikaa. Ajanvietteeksi kelpaa kotipihassa ja kotona touhuilu, kyläily, ja satunnaiset visiitit esim. kotieläintiloilla.Olen kuitenkin itse vähän huono keksimään aktiviteetteja ja koska Poika on erittäin liikunnallinen ja eloisa (if U know what I mean), olemme jo pidempään ajatelleet, että jotain pientä harrastusta voisi vähitellen ottaa mukaan kuvioon. Viimeinen niitti oli, kun Mies vähän aikaa sitten kertoi säälineensä kannonnokassa yhdellä jalalla seisomista "treenaavaa" Poikaa.

Selailin netissä tarjontaa ja päädyimme ilmoittamaan hänet juuri alkaneeseen lasten liikuntaleikkikouluun kesän ajaksi. Ja kylläpä tuntuu olleen hyvä ajatus! Sitä on pari kertaa viikossa, eli todennäköistä varmaan on, että päästään mukaan ainakin toiselle kerralle. Kerho kestää aina 45 minuuttia, eli ihan sopivan ajan.Pikkuveljen harrastukseksi riittää toistaiseksi toisen vanhemman kanssa puuhailu toisen vanhemman ollessa isoveljen kanssa kerhossa.Onkos teidän lapsilla harrastuksia?2 kommenttia:

 1. Kuulosta mukavalta ja juuri hänelle sopivalta harrastukselta. Meillä on tytär tanssinut balettia ja nyt hän haluaa siirtyä showtanssi puolelle. Harrastukset kyllä omalta osaltaa (vallankin joukkulajit) antavat kaikenlaista hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niin antavat! Ja tämä tuntuu tosiaan sopivan juuri hänelle, ja tähän ikään.

   Baletti ja tanssi ovat varmaan tosi kivoja harrastuksia :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.