New Yorkin kaduilla

19.5.2016

Päätin alkuviikon New Yorkin -reissullani huristella metrolla pitkästä aikaa Times Squarelle ja kävellä sieltä Manhattania alaspäin... ja pistäytyä samalla mielettömässä B&H -elektroniikkakaupassa ihan vain vilkaisemassa kameratarvikkeita. En suosittele, jos haluat pitää lompakkosi nyörit kiinni ja pelkäät innostuvasi vähän liikaa! Itse ostin kaksi objektiivia Sulo Viléninä - ihan vain kun halvalla sai. Niistä lisää vähän myöhemmin, kunhan ensin pikkuisen testailen.

Havaitsin vanhojen luottolenkkareideni menneen rikki, joten ostin Times Squareltä Skechers-tennarit. Sujautin ne jalkaani heti - enkä tiedä laitanko jalkaani enää ikinä mitään muuta! Ihan käsittämättömän ihanat jalassa, niillä olisi voinut tepastella ikuisesti. Nyt kelpaa lampsia kamera kourassa ympäriinsä.

Tällä kertaa mukanani oli vain Olympus-reissukamera, jonka kanssa en vieläkään ole sinut. Enkä varmaan tule koskaan olemaankaan. Reissukuvaukseen se kuitenkin paremman puutteessa välttää. Postauksen kuvat on otettu sillä, paitsi toinen ja kolmas kuva, jotka otin kännykällä. Olisi niin kovasti tehnyt mieli napata mukaan joku kauniista kukkakimpuista, mutta se olisi tainnut rähjääntyä reissussa vähän liikaa :D











B&H:ssa houkuttelivat myös nämä söpöt pikakamerat - ihan vain leikkimieliseen testailuun - mutta pitäydyin kuitenkin järkiostoksissa... Jonain päivänä meinaan kyllä hankkia Polaroidin, olen aina haaveillut sellaisesta.












2 kommenttia:

  1. Jälleen hienoja reissukuvia sinulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jälleen kiitos, Sirpa! Kiva kun kommentoit :) <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.