Mielessä tänään

6.5.2016

Blogissa on ollut hiljaiseloa. Ei vain ole huvittanut kirjoittaa mitään.

Sunnuntain jälkeen pari päivää meni ihan vain murehtiessa. Työt tosin pitivät huolen siitä, että oli pakko lähteä kotoa myös liikenteeseen.

Kotipiha tuntuu tyhjältä ilman Koiraa. Hieno sää ja kesäinen auringonpaistekaan eivät alkuun ilahduttaneet - lähes päinvastoin. Tuntuu, että lintujen liverrys ja kotipihan puhkeaminen kukkaan vain alleviivaavat sitä tosiasiaa, että Koira ei ole enää täällä nauttimassa niistä täällä kanssamme.

Keskiviikkona alkoi tuntua siltä, että kyllä kai se tästä taas joskus alkaa suttaantua. Vietin terapeuttisen päivän, jonka aikana kävin lenkillä ystävän ja koiriensa kera, nautimme pihalla jäätelöstä ja auringosta (terkkuja vaan ja kiitos vielä seurasta ja kuuntelevasta korvasta! ♥ ) ja illan vielä kruunasi valokuvauskurssini katukuvauskerta Helsingissä.

Eilisen päivän nautin vain kotona poikien seurasta. Kävimme lähikylässä jäätelöllä, touhusimme kotipihassa ja kävimme koko perheen voimin pikku kävelyllä.


Suurimman osan ajasta olo tuntui ihan vilpittömän iloiselta, kun kesä on lopultakin täällä ja elämä tuntuu heti rutkasti helpommalta vaatekertojen vähentyessä, vaikka hetkittäin ikävä kirpaisikin kovaa.

Kuvaamista harjoittelin keskiviikkona ystävän koirien kera:


Herttaisia bordercollieita :)

Tänään harjoittelin vähän perhosten ja pörriäisten kuvaamista - niitä kuvia varmaankin blogiin seuraavaksi. Myös katukuvauskuvia tekisi mieli laittaa, mutta täytyy vielä vähän pohtia miten, sillä valitsin aiheekseni ihmiset, ja vaikka kysyinkin lähes jokaiselta luvan kuvaamiseen, en erikseen kuvien julkaisemiseen.

Kivaa päivää!
Minä vietän tämän aurinkoisen illan töissä.
2 kommenttia:

 1. Voi, miten ikävää, että jouduit lopettamaan rakkaan koirasi, mutta varmasti teit oikean päätöksen.

  Mittarilukemat ovat kuin kesällä konsanaan. On tämä ihanaa, nautitaan.
  Hienoja koirakuvia olet ottanut!

  Iloista viikonloppua ja hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Sirpa <3
  Surullista tämä on kyllä ollut :'(

  Kiitos samoin, kivaa viikonloppua ja oikein ihanaa äitienpäivää! <3

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.