Kuinka olinkaan sitä kaivannut

23.5.2016

Vihdoinkin! Pääsimme viikonloppuna mökille. Ensimmäistä kertaa tälle kesälle.

Ensimmäistä kertaa niin kovin pitkältä tuntuneen talven jälkeen.

Teimme tällä kertaa vain päiväretken. Laskimme veneen vesille (Mies laski, me mutusteltiin poikien kanssa viereisellä nurmikolla eväitä) ja kävimme mökillä tarkastamassa, että kaikki on kunnossa.

Matkalla nähtiin joutsen...


... ja telkkäemo palleroisine poikasineen.Saunalla oli kaikki kunnossa ja maisemakin oli samanlainen kuin muistin.Opittiin taas myös vähän biologiaa: käärme oli luonut nahkansa rantakalliolle!
Pojat pääsivät vähän kahlailemaan ja itse pulahdin heittämään talviturkin. Kylmää oli ilman saunaa, hrrr...Omat, rakkaat tavarat olivat tallessa. Viime kesänä vanhojen tavaroiden kaupasta ostamani korurasia mökkikäyttöön ja mökin mukana tullut turkoosi lasipallo.Näkymät ikkunoista olivat entisellään - vihreää ♥Kotimatkalla myöhästyttiin minuutilla lautalta (ne kulkevat ilta-aikaan harvemmin, eli puolen tunnin välein), mikä osoittautui onnenkantamoiseksi. Sain kuvattua ihan rauhassa tiirapariskunnan touhuja.


Toinen kävi hakemassa toiselle kalan. Söpöä ♥

Kyllä kesä on kiva.


4 kommenttia:

 1. Vautsi, käärmeennahka ja telkkäemo poikasineen ja tiirapariskunnan touhut...upea kuvasarja!
  Erityisesti tykkäsin kuvista 12 ja 13!!

  Kesä on kivaa aikaa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli tosiaan nähtyä ja kuvattua vaikka mitä saman päivän aikana! Olisi ollut vielä paljon lisääkin kuvia laitettavaksi...

   Minuakin miellyttivät eniten juuri ne kuvat :)

   Poista
 2. Mielettömän kaunis kuvasarja! Ja mitkä mökkimaisemat teillä onkaan ♥
  Olitpa reipas ja rohkea kun uskalsit jo talviturkin heittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat ovat kyllä ihanat :) Kunpa vain ehtisi viettää siellä enemmän aikaa! Talviturkkia heittäessä joutui puremaan hammasta aika tavalla - mietin, että tuleekohan sydäri, mutta ei sitten onneksi sentään ;) :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.