Vappu

30.4.2016


Minä vietän vappua niinkuin kunnon työväenluokkalainen konsanaan... töissä. Kiitollisena siitä, että on näinä aikoina töitä. Ja että olo on ensimmäistä kertaa viikkoihin terve. Eilen oli ensimmäinen päivä varmaan kahteen kuukauteen, kun nenä pysyi auki ilman sumutteita - oi autuutta!

Huomisenkaan ohjelma ei ole kovin hilpeä - meillä on Koiran kanssa eläinlääkärikäynti. Viemme sen tsekattavaksi kivun tutkimukseen erikoistuneelle eläinlääkärille.

Haluan varmistaa, että sillä ei ole ainakaan kipuja ja että sen loppuaika olisi mahdollisimman hyvävointinen. Aiemmin kirjoitin (täällä), että Koiralla ei ole vaikuttaisi olevan kipuja. Sen jälkeen se on alkanut liikkua vähän hankalammin ja horjahdella varsinkin lähtiessään liikkeelle pidempään maattuaan, tai mennessään kuistin (pienen) rappusen alas. Pyysin eläinlääkäriltä taannoin varuiksi sille kipulääkettä ja annamme sille nyt yhden tabletin päivässä. On mahdollista, että se ei ole tarpeeksi ja haluan kuulla mitä tämä toinen lääkäri sanoo.

Lisäksihän Koiran elämää hankaloittavat virtsankarkailu, huono (olematon) kuulo ja näkö, ja muistihäiriöt. En ole varma, onko sen elämä enää kovin mielekästä. Ja minun velvollisuuteni on huolehtia, että se ei joudu kärsimään.

Tämä on minulle kova paikka.

Luotan siihen, että huomenna olemme viisaampia Koiran voinnin suhteen.

Oma vapputunnelmani ei siis varsinaisesti ole katossa, mutta aion siitä huolimatta nauttia perheeni kanssa olemisesta <3

Rekvisiitan ja huushollin vappulookin puolesta ylläolevien purkkien asenteella mennään.


Rai rai teille muille ja iloa vappuun! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.