Haluan Melrose Placen takaisin

24.4.2016


Digiboximme hajosi muutama kuukausi sitten. Ehkä puolisen vuotta sitten? Reaaliaikaisesti emme onnistu katsomaan televisiosta mitään, joten televisio on jäänyt pikkukakkosta lukuunottamatta kokonaan. Olemmekin iltaisin katselleet miniläppäristäni Seinfeldiä - minä säännöllisesti, Mies säännöllisen epäsäännöllisesti. Seinfeldia siksi, että Frendit ja Frasierin osaan jo ulkoa. Ihan kirjaimellisesti: muistan kaikki vuorosanat.

Kaipaan sitä tunnetta, kun sai katsoa niitä kaikkien aikojen parhaita ohjelmia ensimmäistä kertaa.

Tuntuu, että en ole vuosiin nähnyt mitään erityisemmin tunteita herättävää. Oi sitä, kun sai säännöllisesti nollata päänsä laadukkaita hömppäsarjoja katsomalla. Melrose Place, Beverly Hills 90210 (kuka muistaa vielä LA Beatin...?), Täydelliset naiset, Sinkkuelämää... Rakkaan nuoruudenystäväni kanssa olimme alkuun "torstaiystäviä": katsoimme joka torstai-ilta hänen luonaan LA Beatin ♥ (Inhosin Brendaa, Kellyä ja Donnaa, Dylan ja Brandon olivat ihan jees, Steve ok. Valerie oli ihana.) Sittemmin huomasimme, että meillä synkkaa muutenkin.

Mainoskatkolla näytettiin Date-tuoksumainosta, jossa soi Pointer sistersin I´m so excited. Minun tuoksuni oli se punainen.

(Kuva täältä.)

Tasokkaita sarjoja on viime vuosinakin kyllä tullut - Yle Femmalta ainakin. Skandisarjoja: Silta, Kaverien kesken, Vallan linnake, Solsidan... mutta ainakaan vuoteen ei mitään, tai sitten en vain ole ollut ihan skarppina. Mies on löytänyt Viaplaystä lisää skandisarjoja, dekkareita lähinnä, mutta minä olen jättänyt väliin, koska en enää nykyään edes halua katsoa mitään liian tunteisiin menevää. Varsinkaan ennen nukkumaan menoa. (Enhän pysty edes lukemaan mitään pelottavaa enää.)

Haluan Melrose Placen takaisin!

(Dallas ja Dynastia kelpaisivat myös.)


Ja se paras sarja ikinä? Anna ystävämme. Tässä traileri.  Itkettää ♥


PS. Twin Peaks oli kyllä timanttia myös, mutta sekin olisi nykytilanteessani ihan liian puistattavaa katseltavaa... Tätä tunnaria voin katsella kyllä, iik!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.