Kevätpäivä Oulussa

16.3.2016

Vietin eilisen päivän Oulussa. Aamupäivällä kävin pitkällä kävelyllä Olympuksen kanssa, välissä piipahdin lounaalla ja sen jälkeen ennätin vielä elokuviin! Time well spent, sanon minä.

En erityisemmin innostu talvisista kuvista. En välitä lumesta tai kylmästä, ja etenkin kirkkaan kevätauringon valo on yleensä liian räikeä ja kova. Lisäksi lehdettömät puut ahdistavat minua ja on vaikea nähdä niissä mitään kaunista.

Yritin kuitenkin antaa keväälle mahdollisuuden ja löytää jotain kaunista kuvattavaa. Harmitti ihan hirveästi, että Pikisaaressa sijaitseva Merimiehenkotimuseo (juuh, se näemmä kirjoitetaan noin yhteen pötköön...) on auki vain kesäkaudella. Nyyh! Siellä haluan kyllä mennä käymään. Nyt tyydyin vain ihastelemaan somaa rakennusta ulkopuolelta. Ympäristö oli kyllä idyllinen - tämä oli oiva kohde kevätkävelylle ja voin vain kuvitella kuinka sievää siellä on kesäisin!

Katsomani elokuva oli Carol. Rakastuin sen viipyilevään tunnelmaan, kauniiseen kuvaukseen ja tarinaa kauniisti mukailevaan musiikkiin - karismaattisista näyttelijöistä, kauniista puvustuksesta ja huolellisesta lavastuksesta puhumattakaan. Lämmin suositus tälle! (Vilkaise vaikkapa traileria täältä.)2 kommenttia:

  1. Hei, lehdetönkin puu voi olla kaunis, ainakin tuollaisilla jääpuikolla! Upeita kuvia!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.