Uusi vuosi, vanha arki

4.1.2016

Uusi vuosi pyörähti käyntiin normiarjen merkeissä. Itse ennätin käväistä jo Intiassa, josta kotiuduin eilen. Parin päivän aikana tänne oli tullut talvi, ohhoh!

Tältä näytti kotipihassa äsken:


Vuodenvaihde vastaanotettiin rauhallisesti. Käytiin perinteisesti ystävien pihalla ampumassa vähän raketteja. Sisälle ei menty taloudessa kyläilleestä enterorokosta johtuen, tautivekkulin reilun vuoden takainen visiitti meillä kun viipyy yhä muistoissani elämäni hirveimpänä viikkona.

Kotiin palattuamme pidettiin poikien kanssa uudenvuoden piknik takkahuoneen lattialla erikoisherkkujen, eli nakkien ja ranskalaisten kera. 

Saatuamme pojat petiin kysyin Mieheltä, että suututko, jos en jaksa valvoa yli puoleenyöhön. Mies katsahti minuun kuin vähämieliseen ja totesi: "Suutun, jos valvotaan." My kind of thinking!

Tässä yhteisessä univajekonkurssissa ei kyllä ihan kevein perustein lähdetä valvomaan lisää ;)


Takassa paloi kyllä kodikas valkea, mutta salamavalo söi sen näköjään pois kuvasta, oho.Uudenvuodenlupauksia en tehnyt. Viime vuonna päätin opetella ompelemaan ja opinkin.
Tälle vuodelle asetan vain tavoitteeksi löytää jossain välissä aikaa tehdä edes jotain käsitöitä.

Pikkuveljen huoneen remontti on edennyt mukavasti, tyypillä on jo oma ovi ja huone muutenkin melko hyvässä kuosissa :) Eilen työreissusta kotiuduttuani lähdettiin porukalla ostamaan perheen pienimmälle lamppua uuteen huoneeseensa. Ajomatkalla jutusteltiin niitä näitä. Ensin käytiin läpi, mitä hämähäkit, muurahaiset, hevoset, villihevoset ja muutamat muutkin syövät.

Poika: Äiti, mitä mehiläiset syö?
Minä: No ne juo kukista mettä.

Hetken päästä:

Poika: Äiti, mitä mehiläiset syö?
Minä (vähän jo huoaten): No ne juo kukista sitä mettä.
Poika: No niin, niin, mutta MITÄ NE SYÖ???

Keskustelu jatkui mm. näissä merkeissä:

Poika: Äiti, mä haluan uimalasit ja sukelluskengät. Ne litteät. Äiti, mä haluaisin löytää sellaisen merenneidon veden alta.

Perussettiä siis :D


Nyt hommiin! Järkättävänä on nimittäin 2-vuotisbailut keskiviikoksi. Kyllä, Pikkuveli on jo niin iso. OMG.

Orastava flunssa uhkaa vähän hidastaa menoa, mutta jospa se pysyisi jotenkin kurissa.

Ciao, ciao!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.