Seurasaaressa

12.1.2016

Kävimme vuoden viimeisenä päivänä ystäväperheen kanssa Seurasaaressa. Tarkoituksenamme oli ruokkia runsaslukuista oravaporukkaa ja pikkulintuja.

Oravia ilmestyi paikalle vain pari hassua, eivätkä lintusetkaan häikäisseet lukumäärällään. Epäilimme, että olimme liikkeellä liian myöhään, ja muut olivat jo aamuvarhain ruokkineet pörröhännät kylläisiksi.

Viehättävässä ympäristössä oli silti kiva käyskennellä ja vaihtaa kuulumisia, ja joitakuita faunan edustajiakin onnistuimme bongaamaan.

Tuntui vähän aavemaiselta, kun käyntimme aikana suljettuna olleesta Kesäkahvilasta alkoi yhtäkkiä kuulua musiikkia. Huhuu... Kahvi olisi kyllä kauniissa rakennuksessa maistunut, mutta tällä kertaa saimme tyytyä vain kurkistelemaan ikkunoista sisään.


Kivaa viikon jatkoa!
Toivottavasti lunta ei tule niin paljon, että ei mahduta sekaan :D2 kommenttia:

 1. Seurasaari on kyllä yksi ihan ykkös paikka. Siellä on aina paljon tutkittavaa, vaikka ei eläimiä näkisikään. Nyt voisikin tehdä retken uudellen kun siellä on lunta ja ottaa vaikka pulkan mukaan jos pääsisi mäkeen. Nuotiolla voisi sitten paistaa makkaraa =D. Ihania tunnelmia kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kaunista ja tunnelmallista, historian havinaa :) Ja kirsikkana kakun päällä eläimet, onneksi nähtiin edes joitakuita. Siellä olisi varmasti nyt lumen tultua tosi kaunista. Itse haluan kyllä myös ensi kesänä taas tuonne kahville ja taitaa se olla nyt talvellakin auki, ei vain sattunut olemaan meidän käynnin aikaan.
   Hyvä jos edes jotain tunnelmaa välittyi - kuvasato kun jäi hivenen köyhäksi, kun mun kullannuput käyttäytyivät reissulla, hmm, vähän vaihtelevasti... ;) :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.