Metsässä

29.12.2015

Tein eilen pienen kierroksen lähimetsässä kameran kanssa. Sen lisäksi kävin Koiran kanssa kunnon metsälenkin toisella suunnalla.

Vielä nousee kinttu 17,5 vuoden kunnioitettavassa iässä, voi onnea!

Koira ei enää näe juuri lainkaan, ja kuule ei sitäkään vähää, vaan toimii lähinnä haju- ja tuntoaistinsa varassa. Lisäksi se on sen verran horjuvan oloinen, että en ole vähään aikaan raaskinut kiusata pesulla tai kampauksella. Ensi viikolla mennäänkin trimmauttamaan takkuturkki käytännöllisempään kuosiin. Mennään tutulle tekijälle ja minä menen mukaan turvaksi vanhalle rouvalle <3

Metsässä oli eilen todella kaunista. En kuitenkaan nähnyt yhtä ainoaa eläintä! Kuulin ainoastaan tikan nakutusta, mutta siitäkään en onnistunut näkemään edes vilausta.

Jospa se talvi kuitenkin tuli nyt jäädäkseen. Viime viikolla parina iltana töistä tullessani linnut lauleskelivat iloisesti vielä yhden-kahden aikaan yöllä...Täällä koitti joulun jälkeen paluu arkeen. Minä päivystän pari päivää, eli mitä luultavimmin lähden töihin.

Mies puolestaan käynnisteli jo eilen remonttihommia - tehdään lopultakin Pikkuveljelle oma huone.

Onnenpoika on nimittäin nukkunut pari vuotta meidän makkarissamme... Viime aikoina kuitenkin oikeastaan ilman sen kummempaa syytä, hän kun nukkuu jo yönsä aika lailla putkeen. Herää välillä hakemaan tuttia, mutta löytää sen ilman meitä. Lisäksi höpöttelee aika usein unissaan.

Yöllisiä seikkailuja meillä vielä riittää jonkun verran, sillä Poika tulee joka yö sänkyymme nukkumaan (jos ei sitten nukahda sinne jo valmiiksi). Pakko koittaa ruveta tässä vähitellen rauhoittamaan meininkiä ja minimoimaan kaikkien ylimääräiset heräilyt...


Kivaa viikon jatkoa! :)


2 kommenttia:

 1. Ihana metsähetki teillä on ollut. Ja vanharouva on todella ikäisekseen hyvässä kunnossa. Kunnioitettava ikä toden totta. Olen tehnyt saman havainnon luonnossa, että hiljaista on. Ei juuri muita eläimiä näy kuin tintit, vaan suloisia ovat nekin. Oikein ihanaa uutta tulevaa vuotta teidän perheelle. Tuokoon se tullessaan kaikkea hyvää, iloa onnea, terveyttä ja seikkailua <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaista on, ja me ei nähty edes tinttejä. Ei edes variksia tai harakoita :D Ihan kuin oltais oltu ainoita olentoja maailmassa :) Noh, kohta ne elämän äänet taas valon lisääntyessä ja kevään lähestyessä alkaa kuulua.
   Kiitos samoin, Katinka, tuokoon uusi vuosi tullessaan myös teille kaikkia ihania juttuja! <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.