Joulukortit - check!

15.12.2015

Tämä joulukuu se on semmoista iloisen yhdessä puuhastelun aikaa. Niin kuin vaikkapa joulukorttien tekemisen. Meillä se hetki koitti taannoin, kaikkien yllätykseksi jo ennen viime tippaa.

Puin pojille punaiset joulupaidat ja tonttulakit. Saattaa olla, että joudutin hommaa pienellä lahjonnalla. 

Kuvaustilanteessa tunteet vaihtelivat laidasta laitaan, niin kuvaajalla kuin kuvattavillakin. Jossain vaiheessa korotin ehkä vähän ääntäni. Nielaisin ja pyysin anteeksi, ja totesin, että ei olisi varnaan tarvinnut ihan niin kovasti sanoa. Homma jatkui. Hetken päästä ilmaantui jälleen pienimuotoisia näkemyseroja tilanteen etenemisestä. Annettuani palautetta Poika katsoi minua paheksuen ja ilmoitti: "Taas sä äiti huusit liian kovaa."

Vartin jälkeen tulin siihen tulokseen, että eiköhän meillä kuitenkin ole tässä jo ihan loistavat kuvat joulukorttia varten. Peace vaan! Älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä opetan. Eli älä rasita perhettäsi kohtuuttomasti joulun nimissä, vaan keskittykää hauskaan yhdessäoloon. Vähempikin riittää ja tavoitteeksi ainoastaan mahdollisimman hyvä mieli kaikille.

Testiotoksia matkan varrelta:4 kommenttia:

 1. Ihanat vesselit! Etenkin tuo ensimmäinen on hauska, siinä taidetaan jo vähän koetella äidin hermoja...=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä vaan, pikkuisen niitä siinä kohtaa irvistelytti :D

   Poista
 2. Lasten ja eläinten kuvaaminen ON haastavaa (hih) =D. Minäkin sain aikaiseksi lähettää tänävuonna joulukortit hyvissä ajoin. Tosin jouduin turvaamaan ihan kaupan valmiisiin kortteihin. Pitääkin ottaa joskus kesä helteellä tonttulakit veneelle mukaan ja ottaa oikein saaristolais kuva =D. Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, on siinä tosiaan omat haasteensa =D Sopii vain lehmänhermoisille tyypeille - enkä itse kyllä lukeudu niihin ;)
   Olisipa hyvä idea kuvata saaristolaismaisemissa!!! Ihanaa joulun odotusta myös teille <3 :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.