South Beach

13.11.2015

Kas niin! Perjantai-illan ratoksi (ainakin omakseni, näitä kun oli kiva käydä läpi...) aurinkoisia kuvia South Beachiltä.

Kuluneiden harmaiden päivien ja pimeiden iltojen jälkeen alkaisin kyllä jo kaivata takaisin aurinkoon. Sitä odotellessa ei auta kuin katsella jo eletyn elämän kuvia ja sytytellä pieneksi lohduksi vaikkapa kynttilöitä.Vuokrasimme pyörät, niillä oli kätevä huristella rantaa eteenpäin. Itse ajelin yksikseni niin sain rauhassa pysähdellä kuvailemaan.


Rannan yllä häälyi uhkaavia pilviä, jotka eivät lopulta tyytyneet vain uhkailuun, ja kesken helteisen ajelun yllättivät ihan mielettömällä sadekuurolla. Hylkäsin pyöräraukkani tylysti sateeseen ja pakenin kamoineni läheisen kerrostalon viereen lipan alle sadetta pitämään.

Retkeni sai heti tauon jälkeen kovin synkän sävyn, sillä jatkaessani kuuron jälkeen matkaa satuin paikalle juuri, kun joku oli hypännyt tai pudonnut kerrostalon katolta :( Pelastushenkilöstö saapui paikalle, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Tuntui absurdilta, että jonkun elämä päättyi siihen, kadulle, ja vieressä muut jatkoivat iloista rantaelämäänsä auringossa :/

Lähipäivinä laitan kuvia ihastuttavasta Key Westistä.


Onnellista viikonloppua!
Toivottavasti saat rentoutua ja ladata akkuja, jos sitä tarvitset :)
2 kommenttia:

 1. Kyllä nämä aurinkoiset kuvat ovatkin tarpeen. (Vaikkakin nyt näkyy hieman sinistä pilvien raosta.)
  Upea kuvasarja, etenkin tykkäsin kuvista 21-23, vaalea hiekka ja turkoosi meri <3

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa, ja sinulla on hyvä maku - ne kolme kun ovat omatkin suosikkini ;) hih. Ajattelin, että kokeilisin niistä viimeisestä jopa taulua, kun en ole vielä kertaakaan kokeillut teettää mistään kuvasta esim. kanvastaulua. Mutta ehkä keväämmällä, nyt alkavat jo joulun hommelit painaa päälle... Joulukortit, mahdolliset kuvakalenterit ym.

   Mukavaa viikonloppua sinne myös! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.