Pari vinkkiä aloittelevalle kakkuleipurille

8.11.2015

Ootko ajatellut, että täydellisen herkullinen, ihastusta herättävä kakku syntyy käden käänteessä, jos vaan vähän seurailee ohjetta ja keskittyy? Voi olla, että syntyy. Voi olla, että ei. Se on kuule ihan korkeimman kädessä.

Kannattaa ehkä aloittaa aiemmin kuin juhlapäivää (sanotaan nyt vaikka ihan on the top of my head esimerkiksi vaikka isänpäivää) edeltävänä iltana.

Ainakin jos aikoo kokeilla ekaa kertaa sitä Ameriikasta ostettua raakaruokosokeria, kun sehän toimii varmaan ihan samalla tavalla, kuin tuttu, valkoinen sokeri. Trust me: ei toimi.

Ja jos kaupasta ei löydy muuta kuin pehmeää rahkaa, niin kannattaa siinä tapauksessa jättää rahka kokonaan pois kermavaahdosta koostumusta "tukevoittamasta".

Lisäksi bonusvinkki: lapsista voi tulla vähän rauhattomia jos ne syö aamupalaksi kakkua - if U know what I mean - minkä kyllä kaikki vähän skarpimmat vanhemmat jo varmasti tajuaisivatkin ilman että pitää kantapään kautta kokea.

Mutta ällös huoli, hyvä aloitteleva kakkuleipuri, elämäsi ensimmäisestä kakusta voi tulla näinkin näyttävä! (On muuten ihan erityisen edukseen kännykkäkamerakuvassa.) Ja jos estetiikka ei varsinaisesti hivelisikään silmää, makunystyröille saattaa kelvata kuitenkin.En nyt kuitenkaan vielä tähän palaan perusta spin off -kakkublogia, mutta maybe some day :D


Toivottavasti isänpäiväsi oli kiva - meidän oli :)
Ehkä sillä isillä myös, tai ainakin hyvin se näytteli :D


Tulevalla viikolla kuvia Ahvenanmaalta ja vähän palmuisemmistakin maisemista.
Nyt hiljentymään isänpäivän iltaan, ciao!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.