Kukkia ja kuuraa kuvissa

25.11.2015

Saimme kurssilla tehtäväksemme valita jonkun kohteen, kuvata sitä eri tavoin, ja valita sitten kolme mielestään parasta kuvaa.

Koska minun on pitänyt testailla eri vaihtoehtoja tämänvuotista joulukorttia varten, päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja valitsin kuvauskohteekseni kynttilätuikun.

Ensimmäisessä (ja siinä potentiaalisessa joulukorttikuvassa) kuvassa tuikku pääsi suihkulähteen jäälle yhdessä Dream-kyltin kanssa...


... toisessa osaksi asetelmaa...


... ja kolmannessa pelkän valon muodossa ruusun kaveriksi.


Olen lueskellut Scott Kelbyn valokuvauskirjoja - suosittelen, jos olet yhtään aiheesta kiinnostunut! Ne on kirjoitettu hauskasti ja mukaansatempaavasti, ja niistä saa ihan loistavia vinkkejä.

Kelby vinkkasi kirjassaan sellaisesta itsestäänselvyydestä, että jos tykkäät kuvata kukkia niin mene, hyvä ihminen, ja osta niitä.

Noh, ajattelin sitten, että olisipa hyvä tuoda työreissulta kotiutuessani pitkästä aikaa kukkia Miehelle ;) ja palasin Lidlin (!!! Hyvät kukat, suosittelen!) kautta ruusujen kera :D


Intian jälkeen kotosalla odottelivat tosiaan vähän talvisemmat maisemat. Nämä kuvat ovat eiliseltä, kun piti ihan hakea varta vasten kotoa kamera ja palata vähän kuvailemaan vietyäni pojat tarhaan.

Tänään maisema näyttikin jo erilaiselta - kaikki lumet ovat sulaneet ja taivaalta on tihuttanut vettä. Hmph.

Vaikka olin tyytyväinen kuviin, viikon suurin tähtihetki oli kuitenkin eilen laittaessani Poikaa nukkumaan.

Jutusteltiin hetki, minä siinä sängyn laidalla. Poika katsoi minua ja totesi: "Sä oot upea!" :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.