Ahvenanmaalla

9.11.2015

Ahvenanmaan kuvat tulevat viimeviikkoisesta työreissustani johtuen vasta nyt viikkoa myöhemmin (herranen aika, mihin tämä aika oikein menee!?)


Tehtiin toissaviikonloppuna reissu Maarianhaminaan. Lähdettiin laivalla (auton kanssa) Turusta aikaisin lauantaiaamuna ja palattiin kotiin myöhään sunnuntai-iltana. Itse lähdinkin työreissulle jo heti varhain maanantaina...

Matka oli tosi hauska, pojat olivat ihan innoissaan. Laivalla hengailtiin pallomeressä ja leikkihuoneessa, ja syömässä käytiin tietysti mennen tullen. Paluumatkan illallisbuffetkin sujui kohtalaisesti, heikompiakin ravintolaesityksiä meidän sakilla on ollut :D

Paluumatka sujui Viking Gracellä, joka oli kyllä hieno! Sinne tekisi mieli lähteä joskus ihan aikuisten hemmottelureissulle :)

Maarianhaminassa käytiin mm. tutustumassa lentokenttään, pelastushelikopteriin ja lennonjohtotorniin. Siitä riittänee juttua vielä pitkäksi aikaa, junnut olivat aika tohkeissaan :) Sen lisäksi käytiin tutustumassa Bomarsundin linnoitukseen.
Matkalla käytiin myös vilkaisemassa Kastelholman linnaa:


Sunnuntaiaamupäivänä pääsin yksikseni vähän kuvailemaan.

Päivä oli lauantain tavoin aika pilvinen, joten maisemien sijaan lähdin metsästämään kuvauskohteeksi lampaita, niitä kun oltiin edellisenä päivänä bongattu ajomatkamme varrelta. Ylläri, että kuvausretkeni ajaksi ne olivat hävinneet johonkin ja näkyivät sitten jälleen kotimatkallamme, jolloin aikaa kuvaamiseen ei ollut yhtään (luonnollisesti lähdettiin tyypilliseen tapaamme kauhealla kiireellä...)

Päädyin sitten harjoittelemaan kuvaamista joutsenen kanssa. Mikään objektiiveistani ei vain siihen oikein sovellu :/ Seuraava hankinta onkin kyllä kunnon zoom, että saa kauempanakin olevista eläimistä kuvia. Jospa tämä tavaran ja kosmetiikan ostolakko purisi piankin, että saisin säästettyä rahat uuteen linssiin ;)

Viikonloppu oli siis ihana (kiitos siitä myös isännällemme, jos satut tätä lukemaan!)

Tulomatkalla Pikkuveli nukahti heti laivasta ulos päästyämme ja Poikakin alkoi pian käydä uniseksi. Silitin häntä, otin kädestä kiinni ja kiitin tosi kivasta viikonlopusta. Poika katsoi minuun, hymyili ja sanoi: "Kiitos pallomerestä!" Sitten uni jo tulikin <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.