Suomenlinnassa, hautausmaalla ja vähän lentokentälläkin

30.10.2015

Ciao!

Nyt pahoittelut kavereille kuvaspämmäyksestä, sillä ehdin jo tunkea lähes saman kuvasetin henkilökohtaiseen facebookiini... Halusin kuitenkin saada nämä talteen myös tänne blogin puolelle. Suunnitelmissa olisi nimittäin ottaa tulevalla viikolla kuvia niin Ahvenanmaan merimaisemista, kuin vähän lämpimämmistä palmumaisemistakin, eli täytyy tehdä niille kuville tilaa ;) 

Palmumaisemia oli tarkoitus kuvailla jo tälläkin viikolla, mutta oma viikkoni kuluikin sairastellessa :(

Tämäkin päivitys tulee vielä sohvalta, mutta flunssa alkaa kuitenkin olla jo selätetty. Vielä eilen oli lämpöä, mutta tänään olossa on infernaalista väsymystä lukuunottamatta jo lupausta paremmista päivistä.


Yllä oleva kuva on otettu alkuviikosta matkalla lentokentälle; vietiin pojat katsomaan lentokoneita sinne näköalapaikalle.

Vinkiksi niille, jotka eivät vielä tiedä, että Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kiva näköalapaikka, josta on ihan loistava seurata koneiden lähtemistä ja saapumista, sekä muitakin lentokentän tapahtumia. Meidän kaksikko oli ainakin ihan liekeissä :) Suosittelen menemään ruuhkaisimpina aikoina, eli aamukahdeksan tai iltapäiväneljän kieppeillä.Seuraavat kuvat ovat valokuvauskurssini viime viikonloppuiselta kuvausretkeltä Suomenlinnaan.

Puitteet harjoittelulle olivat tuolloin lauantaina ihan mielettömän hienot, syksyn väriloisto vielä huipussaan. Kuulemma sunnuntaina puhurit olivatkin sitten vieneet enimmät lehdet puista.
Puut ja taivas heijastuvat vesilätäköstä.

Kotimatkallani pistäydyin vielä ottamaan "muutaman" kuvan Hietaniemen ortodoksiselta hautausmaalta.
Jompikumpi näistä - joko tuo yllä oleva tai sitten alempi - on oma suosikkini, tuo valo miellytti jotenkin erityisen paljon.Näiden hautausmaakuvien ja mustan kissan myötä toivotan sulle kivaa (ja jännittävää, jos se on se, mitä toivot) pyhäinpäivää! :)
4 kommenttia:

 1. Valtavan upeita kuvia! Suomenlinna on aina ihana paikka kuvailla ja käyskennellä. Tuo hautausmaa alkoi kiinnsóstaa myös minua, todella valokuvauksellinen paikka. Ihanaa pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka :) Ja suosittelen kyllä visiittiä tuonne hautausmaalle! Tuntui että syksyn väriloisto sopi paikkaan täydellisesti, mutta siellä oli niin koristeellista ja kaunista, että varmasti saisi kauniita ja dramaattisia kuvia milloin vaan, esim. lumisena aikana.

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! :) Nuo hautuumaat on jotenkin aina niin mystisiä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja niin ovat, samoin kirkot! Yritän aina, kun mahdollista, päästä reissuilla ihastelemaan hautuumaita ja kirkkoja :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.