Syksyinen viikonloppu mökillä

19.9.2015

Terkut mökiltä!

Kotiuduin toissayönä ja heti eilen, kun Mies pääsi töistä kotiin, lähdettiin mökille. Tämä on ehkä viimeisiä viikonloppuja tälle kesälle, kun ollaan täällä, nyyh.

Tuuli oli eilen melkoinen, sen huomasi jo lautalla kun nousin autosta etsiäkseni peräkontista Pikkuveljelle tuttia: tuuli niin, että tukka oli lähteä päästä. Tutti oli livahtanut johonkin peitonmutkaan (löytyi vasta mökillä), joten matkan lautalta Nauvoon Pikkuveli komenteli takapenkiltä topakasti: "Äiti anna mulle tutti. NYTTEN!" :D

Venematka meni tuulesta huolimatta hyvin, tultiin aika hissukseen ja pojat käyttäytyivät moitteettomasti. Päätettiin kuitenkin, että noin kovalla tuulella ei jatkossa liikkeelle lähdetä. Nyt ei oltu katsottu tuuliennusteita ollenkaan, tuijotettiin vain sokeasti säätiedotusta ja lähdettiin, kun ei sen suurempia sateita povattu.

Mökillä oltiin vasta iltapala-aikaan. Pojat söivät iltapalan, hoidettiin iltapesut ja laitettiin heidät nukkumaan. Sillä välillä Mies kävi lämmittämässä saunan. Poikien nukkuessa me saunottiin pilkkopimeässä syysillassa tuulen tuivertaessa. Mies tuli urheasti herrasmiehenä laiturille pitämään taskulamppua, että pääsin uimaan. Kylmyys ei minua haittaa, mutta en jostain syystä uskalla uida pimeässä :D


Viime yö oli ihan luokattoman huono. Molemmat pojat heräilivät jatkuvasti - vähän nuhainen Pikkuveli kaipasi tuttia tuon tuosta ja Pojallakin oli milloin jano, milloin huonoja unia. Aamuyöllä Kissa maukui talon seinustalla niin, että jouduin kiikuttamaan sen ruokineen saunalle lämpimään pukuhuoneeseen. (Sisällä se alkaa aamuyöllä aina touhuta levottomasti ja herättää kaikki...)

Nyt onkin erittäin, erittäin harvinainen tilanne, kun kaikki muut nukkuvat! Aion hyödyntää tämän hetken vetäytymällä saunan kuistille lukemaan Kodin kuvalehteä.

Laitan huonenna Rooman kuvia! Siitä olisi vaarassa tulla samanlainen kuvaoksennus, kuin Xianin-postauksestakin, joten ajattelin jakaa kuvat ainakin kahteen eri osaan ;)

Leppoisaa lauantaita! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.