3-vuotias Poika

7.9.2015

En voi uskoa, että siitä on vierähtänyt jo kolme vuotta, kun kirpeänä, kuulaana syyspäivänä oltiin Miehen ja juuri maailmaan putkahtaneen pienokaisen kanssa osastolla. Miehen kanssa tuijoteltiin pientä ihmettämme uskomatta todeksi, että siinä se nyt sitten lopultakin on.


Ja nyt se on jo niin iso. Niin iso, että kun se tänään pihalla hajotti äidin kukkaruukun (vahingossa, kun horjahti), tuli pahalle mielelle, halasi ja sanoi, että anteeksi äiti, ei ollut tarkoitus, se oli vahinko.

Ja kuullessaan hänelle olevan keittiössä pienen synttäriyllätyksen, huudahti, että mitähän se mahtaa olla!? (Oli muuten Muumipapan kaukoputki.)

Joka istuessaan Pikkuveljen kanssa takapenkillä nauraa aina, että tuo Pikkuveli se höpöttää ihan hassuja, ja että ihan mahtava hömelö tuo meidän Pikkuveli!Noh, niin on Poikakin. Nimittäin ihan mahtava hömelö.
Niin mahtava hömelö, ettei sanat riitä kertomaan.
Niisk <3Tänään juhlittiin päivänsankaria ihan vaan lettuja paistamalla ja tekemällä yhdessä Pojalle mieluisia juttuja (muovailuvahaa, piirtämistä ja saunomista), tulevana viikonloppuna sitten vietetään juhlia :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.