Sekalaista kuvasatoa alkukesältä

16.6.2015

Vähän heikolta näyttää tämä kirjoittelu näin kesäaikana. Kuvia on sentään tullut jossain välissä otettua.

Facebookissa kiersi taannoin kukkahaaste. Se oli siitä kiva, että kukista tulee otettua kuvia joka välissä muutenkin. Paheksun kuitenkin sitä, että tämmöiset kukkahaasteet kiertävät tällaisena aikana, kun kukkien miss universumit, eli pionit eivät vielä ole lähelläkään kukkimista. Nyt piti sitten tyytyä muihin pihalta löytyviin tapauksiin.
Tämä kimppu poimittiin yhdessä Pojan kanssa, kun jäätiin taannoin viikonlopuksi flunssan uhreina kahdestaan kotiin toisten lähdettyä mökkeilemään. On muuten kestänyt jo 1,5 viikkoa samannäköisenä!
Välissä kävin työmatkalla...

... ja mulle on tullut tavaksi ottaa matkalta aina Pojalle kuvia ainakin piipaa-autoista, nostureista ja busseista :DMenopelien lisäksi ollaan ihmetelty kotipihassa keltaista leppäkerttua...


... sekä hengailtu muuten vaan. Poika tykkää kovasti kulkea Pikkuveljen kanssa käsi kädessä <3 Tämä vaan tuppaa aina hetken päästä vikuroimaan, eikä suostu kulkemaan käsikkäin kovin pitkään.


Pojasta on tullut aika puhelias tapaus (no yllätys...) ja kommentit ovat usein aika hassuja. Eilen hän mainitsi yhdestä tarhan tädistä, että se on tosi kiltti. Jatkoi sitten minulle: Niin oot säkin!
No aika kiva kuulla :D

Lisäksi pohti eilen, että minä kasvan isoksi. Minä en kasva joulupukiksi. 
Yritän kyllä kesälläkin kirjoitella jotain aina, kun ehdin, mutta voipi olla, että tahti on talvea verkkaisempi ;) Nytkin heräsi päikkäreiltä kotipäivää viettävä Pikkuveli, eli täytyykin jo saman tien mennä!

Iloista viikon jatkoa!!! <3


2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia jälleen! Kukkaloisto näin kesäisin on kyllä niin ihanaa :). Iloista viikon jatkoa sinnekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Pitää koittaa nauttia näistä kukista taas niin kauan kuin tätä kestää :) Kiitos <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.