Äitienpäivä ja ensimmäinen yö mökillä

11.5.2015

Sain viettää jälleen yhden äitienpäivän. Kolmannen äitienpäiväni. Toisen äitienpäiväni kahden lapsen äitinä.

Tunnen siitä suunnatonta kiitollisuutta. Yhä edelleen tuntuu siltä, että tämän kaiken täytyy olla vain ihanaa unta.
Äitienpäivään otettiin varaslähtö lauantaina, sain pojilta kortin ja kukkia itse maalatun ruukun kera 
Miehellä on ollut tapana (on muuten tosi hyvä tapa, jos meikäläiseltä kysytään!) ostaa minulle äitienpäivänä uusi pala Nomination-ketjuun. Tänä vuonna se oli vaalean turkoosi kivi, jonka on tarkoitus muistuttaa merestä ja mökistä.

Lauantaina suunnattiinkin lopultakin mökille, ensimmäistä kertaa tälle kesälle! Kuvat ovat viikonlopun varrelta räpsittyjä kännykkäkuvia - kamera pääsi kyllä mukaan mökille, mutta ihan pelkälle huviajelulle... en jaksanut kaivaa sitä laukusta kuin kerran, ja silloinkin olin ottanut ihan outoja kuvia... :D

Muutenkin mulla on menossa tällä hetkellä vähän kokeiluvaihe kuvien käsittelyn, fonttien, kehysten sun muiden kanssa, sillä hankin taannoin uuden tietokoneen, joka vaatii vielä totuttelua. Koittakaa kestää ;)
Haluttiin ehdottomasti mennä lauttamatkan ajaksi ulos ihailemaan maisemia, Poika nautti samalla evääksi "pussipuuroa". En muuten ole tainnut malttaa pysyä vielä yhtään lossimatkaa auton sisällä. Jotenkin tuntuu, että on aina ihan pakko nousta haistelemaan meri-ilmaa matkan ajaksi.


Me hengailtiin mökillä ja rannalla samalla, kun Mies kävi hakemassa auttamaan tulleen veljensä kanssa lisäkuormia...
Eikös näytäkin kätevältä...!?! :D


Mökillä vietetty yö oli kylmä, sillä kahdesta patterista toinen osoittautui rikkinäiseksi.

Ahtauduttiin koko porukka Koiraa myöten kahteen pieneen peräkamariin. Toimiva patteri oli poikien sänkyjen välissä, me uinailtiin Miehen kanssa villasukissa ja -takeissa patterittomassa kamarissa. Samoin peitoilla ympäröity Koira. Kukaan ei onneksi tainnut saada edes nuhaa..!
Poika iloitsi, kun näki aamulla heti herättyään ikkunasta meren ja veneen.

Aamiainen katettiin tarjolle kamariin, pöytä kamarista ja tuolit tuvasta. Pohdittiin, haluttaisiinko jatkossa nauttia aamiainen mieluummin kamarissa, vai eteisaulassa, josta avautuisi vielä parempi näköala merelle.
Teki hyvää käydä yöpymässä mökillä, nyt on paljon parempi hahmottaa mitä siellä akuuteimmin tarvitaan. Niinkuin vaikkapa että lämpö olisi ainakin tosi kiva, elämänlaatua lisäävä juttu :D
Laiska töitään luettelee, mutta oon ehtinyt tänään raivata kodinhoitohuoneen, pestä keittiön ikkunat ja silittää verhot. Pari seuraavaa päivää sujahtaa töiden merkeissä, joten oli tänään koitettava tehdä mahdollisimman paljon pakollisia, arkisia hommia pois alta.

Nyt siis muihin hommiin!


Toivottavasti viikkosi alkaa kivasti, ciao! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.