T-paidat pojille ja mekko äidille

7.4.2015

Sain äitini vanhan, paksun collegepaidan, jota en uskonut tulevani itse käyttämään. Mikki Hiiri -kangas oli kuitenkin mielestäni hauska, joten hyödynsin sen ommellakseni pojille t-paidat kesäksi.

Paksun vuorikankaan säästin mahdollista myöhempää käyttöä varten, eihän ensi talveen ole enää kuin silmänräpäys...

Pojan paidan kaava Tooth troll Ottobresta 3/2012 (98cm)...

... Pikkuveljen paidan kaava Robots, samoin Ottobresta 3/2012 (92cm).
 
Pikkuveljen paitaa taisin aiemmasta viisastuneena leventää hiukan. Kangasta oli vähän niukasti, joten jatkoin pituutta resorilla. (Mies päivitteli kasarilookia, mutta eikös se ole taas in...? Vai jo out...? Äh, väliäkö sillä...?! :D )
 
Muutenkaan en tehnyt paitoja kaavoja lukuun ottamatta ainakaan tietoisesti ohjeen mukaan, sillä olin piirtänyt vain kaavat itselleni ja palauttanut lehdet kirjastoon. 
 
Itselleni piti tehdä taas yksi ruskamekko, kun ei ollut pääsiäisreissulle kaapissa MITÄÄN päälle pantavaa ;) Kaipasin jotain mustaa, jonka kanssa voi yhdistää kaikenväriset sukkikset ja asusteet muutenkin.Halusin tähän mekkoon väljän savupiippukauluksen. Kaavaa siihen ei ollut, mutta sävelsin päästäni. Olin - suureksi yllätyksekseni - tosi tyytyväinen lopputulokseen!

Helman suhteen ei ollut oikein mitään valmista ajatusta. Päädyin sitten erittäin lyhyen pähkäilyn tuloksena leveään resoriin.

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.