Kesäpaita ja sohva mökille

24.4.2015

Täällä on ollut taas melkoista haipakkaa, mutta jotain pikku välejä on löytynyt, joissa olen ehtinyt väkertää jotain käsityötä.


Tämä kesäpaita on ollut tekeillä kauan, sillä aika on ollut niin kortilla, mutta hiljaa hyvä tulee. Itse ompelemiseen ei varsinaisesti mennyt kauan, mutta aika monessa vartin pätkässä tätä on tullut tehtyä. Kaava oli Kwik Sew, jonka tilasin jostain netistä, en enää muista mistä.Paidassa on painijamallinen selkä. Lisäksi väkersin kaula-aukkoon pitsin, ihan vaan kun nyt pitsistä tykkään ja se sopi mielestäni kivasti tuohon sydänkankaaseen :)


Lisäksi virkkasin kokeilumielessä korin vessapaperirullille...


... ja aloitin optimistina uuden virkkauksen. Tästä tulee toivon mukaan jonain päivänä matto. Ei harmainta haisua, mihin tuon värinen matto sopii, mutta oli niin herkullinen väri, että ei auta kuin panna sopimaan johonkin :D


Kukkakuvia tuli räpsittyä ihan vaan huvin vuoksi harjoitusmielessä - ihanaa, kun nyt alkaa valoa taas piisata varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan :)


Ja mökille löydettiin (Torista) sohva! Tämä tulee kamariin, tuo kuvassa näkyvä vanha sohvahan lähti edellisten omistajien mukaan. Olin haaveillut valkoisista kalusteista, mutta tämä kolahti kuitenkin tummasta väristään huolimatta kertaheitolla. Pitää raikastaa huoneen ilmettä sitten vaaleilla ja kevyillä tekstiileillä ja seinän värillä :)Sohvaan mieltyi kovasti myös eräs talouden karvainen asukki. Kissa ei lähtisi sohvalta kulumallakaan. Mies tuumasi, että siitä tietää, että ostos oli oikea :DTyyppi ei välitä, vaikka pojat lastaisivat sen päälle tyynyjä tai tuuppisivat jaloilla... Ja yleensä se lähtee heti pois, jos sen unta tullaan häiritsemään...!Sohvan lisäksi saatiin tilattua (ja jo noudettuakin) mökin kiinteisiin kerrossänkyihin patjat. Ja ostettiin Jyskistä tukeva patja, josta leikataan (ja päällystetään) sohvaan sopivan kokoiset istuinpalat. Sohva on levitettävä, joten siitä saa yhden vierasvuoteen.

Ei mene enää kauan, että päästään mökille käymään, iik!!!

Muuten arki rullaa täällä painollaan = tuttua ja turvallista kaaosta :D

Pojan kanssa rupattelu piristää yleensä päivää kummasti.

Eilen kysäisin iltapalapöydässä, että te taidattekin olla sellaisia hulivilipoikia...?
Pojan vastaus: "Joo, ollaan!"

Joka ilta kysyn Pojalta: "Oliko sulla kiva päivä?" Vielä toistaiseksi on muuten aina ollut.

Pari iltaa sitten kysyin taas.

Poika: "Joo oli."
Mietti hetken.
Sitten: "Pikkuveljelläkin oli kiva päivä."
Mietti toisen hetken.
Sitten: "Isillä ei ollut kiva päivä."
Minä: "? Ai miten niin, miksi sinä luulet, että isillä ei ollut kiva päivä?"
Poika: "Isi oli töissä!"

Ööh...?!

Meillä tänään ohjelmassa ihania treffejä, ja illalla saadaan Mies kotiin työmatkalta. Hip hip hurraa! :)


Kivaa viikonloppua ja paljon aurinkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.