Ilahduta bloggaajakaveria -haaste

3.3.2015

No niin! Koska mulla hommat tuppaavat herkästi jäämään puolitiehen (kun ei muista/ehdi/jaksa/osaa/viitsi/milloinmikäkinforcemajeure -(teko)syy), niin laitetaanpas itseäni kovasti ilahduttanut haaste saman tien eteenpäin!

Sain Kasvun ilo -blogin Elinalta Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen.
Kiitos, Elina, kauniista sanoistasi <3

Olisin voinut yhtä hyvin palauttaa haasteen bumerangina takaisin Elinalle itselleen. Hän kirjoittaa viisaita sanoja elämästä - kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, toisten huomioimisesta ja yleensäkin hyvästä elämisestä.


Päätin kuitenkin jakaa iloa eteenpäin ja laittaa haasteen Ihmemaassa -blogin Alicelle. Olen seurannut blogia alusta asti ja matkassamme on ollut paljon yhtymäkohtia. Tämä arjen kohtalotoverini painii kovin usein kanssani samojen kysymysten äärellä. Alicen esikoinen vaikuttaa olevan hyvin samantapainen veijari omamme kanssa ja Alice kirjoittaa arjestaan älykkäästi, hauskasti ja lämmöllä <3

Haasteen säännöt:

 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Bloggaajien määrän voit itse päättää.
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille.
 • Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös vaikka kommenttien tai sähköpostin välityksellä.
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa mukaan uusia kirjoittajia.
   


3 kommenttia:

 1. Oi, lämmin kiitos <3 Laitan haasteen pian myös blogiini. Ja yritän jatkossa päivittää vähän useammin muutenkin, kröhöm..

  VastaaPoista
 2. Heippa Nunu! Huomasitko laitoin sulle meiliä, jotta olisin voinut sinua ilahduttaa tämän haasteen tiimoilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kiitos aiheellisesta muistutuksesta :D On tsekattu ja vastattu!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.