Yksivuotisbileet 1/2 ja ensiaskeleet päivähoidossa

9.1.2015

Pikkuveljen kaverisynttäreitä vietettiin varsinaisena synttäripäivänä, eli loppiaisena. Oli kivaa, ja porukkaa juuri sopivasti. Hulinaa riitti, mutta ehdittiin seurustella kaikkien kanssa. Tulevana sunnuntaina pidetään juhlat sukulaisille.

Maidottomat mustikkamuffinsit


Mozzarella-pesto-tomaattipiirakka

Jauheliha-nachopiirakka


Sympaattinen, virkattu synttärilahjanorsu :)


Poikien hoidon aloitus sujui mukavan kivuttomasti.

Pojalla on mennyt tarhassa loistavasti. Paikka oli onneksi jo entuudestaan tuttu, sillä se oli aikaisempi varahoitopaikka.

Myös Pikkuveljen harjoittelu on sujunut hyvin. Hän kävi harjoittelemassa ensimmäisinä kahtena päivänä 1,5 tunnin pätkät. Vein aamulla aamiaisen jälkeen niin, että hän pääsi suoraan ulkoilemaan (= kävelylle rattaissa) muiden kanssa ja välipalalle. Sitten hain hänet kotiin nukkumaan päiväunet.

Ensimmäisenä aamuna hän oli ollut alkuun täysin tyytyväinen. Sitten oli kopsauttanut leikkiessään vähän päätään ja tullut sen verran pahalle mielelle, että oli sen jälkeen tuhertanut itkua. Kun menin hakemaan, tuli iso parku.

Toisena päivänä oli täysin tyytyväinen, ja itku tuli vain mennessäni hakemaan. Molempina päivinä pusersi hoitajalle kuitenkin lähtiessä kyynelsilmäisen hymyn ja vilkutti.

Tänään hän oli hoidossa jo neljän tunnin pätkän sisältäen aamiaisen, ulkoilun, lounaan, lyhyet torkut ja välipalan, ja kaikki oli sujunut hyväntuulisesti. Kiva homma :)


Itse kävin Pikkuveljen hoidossa ollessa hoitelemassa vähän työ- ja muita asioita, ja tuntuipa muuten oudolta olla liikenteessä ilman yhtään lasta! Ajaessa sattui välillä silmään takapenkillä oleva tyhjä turvakaukalo, ja hetkeksi tuli aina kauhea tunne, että onko unohtanut muksun johonkin...!
 
 
Eilen uhrasin Pikkuveljen päivähoitohetken tunikan ompeluun. Nyt ei ikävä kyllä ole ompeluun aikaa - pakko nimittäin ruveta listaamaan tarpeita huomista leipomista varten!

Kivaa ja rentoa viikonloppua!
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Sulla on kivan näköinen blogi :) ja, jes, lisää ompelujuttuja katsottavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :)
   Nyt on ollut hiljaisempaa, kun oon joutunut hoitamaan työjuttuja ja lisäksi tänään kaaduin kipeänä sohvan pohjalle. Ehdin kuitenkin männä viikolla ommella tuon tähtimekon valmiiksi, eli tulossa lisää ompelujuttuja :)
   Kivaa viikonloppua!
   PS. Kivannäköiset blogit itselläsikin, aion jäädä seurailemaan :)

   Poista
  2. Kiitos. :) Paranemisia ja hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.