Welcome ruuhkavuodet ja seuraava mekko uunista ulos

16.1.2015

Aikaa kirjoittamiseen tai kuvaamiseen ei ole ollut, mutta näin ne asiat järjestyvät: nyt kaatoi flunssa meikäläisen sohvan pohjalle. Äsken mittasin lämpöä 38,4c.

Tässä kävi taas niin, että eilen ja toissapäivänä hehkutin parillekin ystävälle, kuinka olen ollut ihan älyttömän harvoin kipeänä viime vuosina. Ja kas! Universumi oli taas kuulolla.

Tästedes en koskaan kerro kenellekään iloisia asioita. Valitan vaan. Palaan suomalaiseen, nöyrään ajatteluun. Pessimisti ei pety. Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Itku pitkästä ilosta. Kell´ onni on, se onnen kätkeköön. Mitä näitä nyt on?

No, työt alkavat maanantaina, joten tunnollinen työntekijä ehtii näin mukavasti sairastaa rästiflunssan alta pois ennen sitä ;) Ja hyvä niin! Soisin töihin paluun sujuvan ilman mitään sairasteluita. Kuluvalla viikolla jo jouduttiin säätämään (ja saatiin samalla aavistus siitä, mitä nämä ruuhkavuodet tuovat tullessaan), sillä molemmat pojat sairastuivat vuoronperään silmätulehdukseen. Pakollisia hoidettavia työhommia oli sekä minulla, että Miehellä, joten vaihdettiin aina hoitajaa lennosta. Eilen pojat olivat jo terveitä, mutta yours truly tosiaan nujertui.

Tukka putkella ollaan siis menty. Pikkuveljen sunnuntaiset synttärit 2/2 sujuivat kuitenkin kiireettömästi ja leppoisasti.

Näiden synttärijuhlien lihaton vaihtoehto: sipulipiirakka. Ohje Maku-lehden sivuilta (täällä). SUOSITTELEN! Tykkäsin tosi paljon :)


Seuraava mekko uunista ulos! Olen saanut ommeltua tätä pikkuhiljaa kuluneen viikon aikana. Matkassa on ollut paljon muuttuvia tekijöitä. Niin kuin vaikka ompelukoneen katkennut kaksoisneula.

Kysyin kangaskaupan tädiltä neulaa ostaessani, josko olisi viisasta ostaa toinen varalle.
Vastaus: "Ei sinun kannata, kun et sinä tätä heti onnistu rikkomaan." 
Jep. Have you met me...?!? :D

Tuotos olisi enemmän edukseen päälläni (tämä on siis ihan oma, erittäin subjektiivinen näkemykseni, mekko kun näyttää minusta jotenkin surkealta tuossa henkarissa roikkuessaan), mutta en jaksa nousta sohvalta. Ehkä vielä jonain päivänä ponnistan täältä ylös, nakitan sitten Miehen kuvaushommiin.


Mekko on tehty edellisen mekon tavoin Ruskamekon kaavalla pienin muokkauksin. Levensin taas aavistuksen M-koon kaavaa ja tein V-kaula-aukon, johon halusin pitsin.


Seuraavaksi aion kokeilla ommella Pojalle paidan.

Nyt ajattelin selata läpi uusimman Kodin Kuvalehden - en edes muista, milloin viimeksi olisin ehtinyt lukea naistenlehteä! Saati mitään muutakaan lehteä.Yhden kirjan olen kuitenkin ehtinyt lukaista, tässä siis vielä lopuksi lukuvinkki:

Fredrik Backman:
Mies, joka rakasti järjestystä


Suosittelen antamaan tälle mahdollisuuden! Oli tosi hauska, erittäin liikuttava, ja lisäksi todella hyvin kirjoitettu. Olen joka ikinen ilta sänkyyn mennessäni ihan rättiväsynyt, mutta siitä huolimatta tämän olen jaksanut kahlata läpi.


KIVAA VIIKONLOPPUA! :)

2 kommenttia:

 1. Heips, kun ruuhkiltasi ehdit, niin pistin sinulle haasteen. Käy kurkkaamassa blogistani. Odotan, että pääsen sinut pienesti yllättämään :).

  Iloa ja voimia arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, Elina! Ja apua, tosiaankin pääsit yllättämään, ja SUURESTI ;) Olipa hassua, että juuri kun piiiitkän (= kuukauden, apua, mihin tämä aika menee...) hiljaisuuden jälkeen lopultakin tulin kirjoittamaan jotain, sulta oli juuri tullut tämä kommentti :)
   Kiitos haasteesta ja että ajattelit minua <3
   Laitan ihanan haasteen eteenpäin ensi tilassa.
   Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!!! <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.