Uusi vuosi vaatii uuden mekon

1.1.2015

Hyvää alkanutta vuotta! Olkoon se sinulle menestyksekäs ja avokätinen.

Minä aloitin omani panemalla uudenvuodenlupauksen* täytäntöön jo ennen kuin vuosi ehti edes vaihtuakaan: ensimmäinen mekko on valmis :)

Tämä on tehty Pikku Piltin Ruskamekko -kaavalla. Tosin jätin savupiippukauluksen pois, hihat lyhyemmiksi, levensin ja lyhensin aavistuksen, enkä laittanut kuminauhaa helmaan. Olen kyllä tyytyväinen mekkoon.

 
Napsaistiin mekkosesta pari kuvaa eilisessä, harmaassa loskasäässä ennen uudenvuoden viettoon lähtöä.
 
Täytyy kyllä tunnustaa, että varsinainen vuodenvaihde vietettiin jo kotisängyissä. Tosin nukkuen vasta 10 minuuttia puolenyön jälkeen, kun paukuttelu hiljeni. Omat raketit ammuttiin jo alkuillasta, että pojatkin pääsivät kokemaan juhlahumun.


Mekon saumuriosuudet huristeltiin ystävän saumurilla ja kullanarvoisella avustuksella (kiitoskiitoskiitos!), viimeistelyn hoidin kotona ompelukoneella.

Suureksi ilokseni oma saumurini kotiutui toissapäivänä. Se olisi tuotu suoraan kotiin, mutta vietimme eilisen pois kotoa, joten ajelin jo toissailtana hakemaan sen lentokentältä.

Seuraavaksi ajattelin tehdä harmaa-valkoisesta tähtikankaasta (surkea kuva, kun kangas tupsahti juuri ulos pesukoneesta) tunikan...


... sydänkankaasta tunikan tai mekon...

 
 ... ja soitin- ja tähtikankaista Pojalle paidan ja housut.
 

 En jaksa odottaa, että löytyy aikaa vieras- ompeluhuoneeseen livahtamiseen! :)
 

*) Tietty tein myös muita lupauksia. Niitä jokavuotisia: Olen vastedes ajoissa kaikkialla ja kaikessa, syön terveellisemmin, liikun enemmän, kirjoitan blogiin useammin, pyyhin puuroroiskeet aina heti ruokailun jälkeen, hommaan rauhan maailmaan... tätä sanomattakin selvää peruskauraa.


4 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköinen mekko! Sekä malliltaan että kuosiltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitti! Tykkäsin tosiaan itsekin :)
   Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Wau, miten upea mekko!! Tykkäisin itsekin juuri tuollaisesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos <3 Ja kuule ei kun tekemään - jos minä tähän pystyn, niin sitten kyllä muutkin ;) :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.