Neuvolakäynti ja joulun odotusta

20.12.2014

Käytiin neuvolassa. Pikkuveli 11,5 kk. 9,8kg / 75cm.

Neuvolakäynti meni kuin Strömsössä.

No myöhästyttiin 10 minuuttia, mutta sehän nyt on selviö. (Seinäkello oli pysähtynyt ja luulin kellon olevan 8, kun se olikin 9, kuinkas muutenkaan...)

Päälle sattuivat (vahingossa) mätsäävät vaatteet, sekä mulle, että pojille. (Tosin näytettiin siltä, niin kuin MeandI olisi oksentanut :D ).

Pojat eivät kiukutelleet, vaan se sijaan leikkivät somasti yhdessä. Poika hassutteli ja antoi mm. mitata pituutensa ihan huvin vuoksi. Tietysti myös hajotti neuvolantädin ulkolämpömittarin, mutta eihän se olisi meidän käynti ollutkaan, jos ei mitään olisi sattunut.


"Seisoo hienosti tukea vasten ja laskeutuu taitavasti alas." Kyllä! Tässä vahdataan Tartu mikkiin -ohjelmaa, joka uppoaa meidän ruokakunnan alaikäiseen väestöön meitä vanhuksia paremmin.

 "Baby´s First Christmas"
 
Muutama päivä sitten tajusin, että herttinen, sehän on Pikkuveljen ensimmäinen joulu! Jotenkin sitä ei ole tajunnut, kun tyyppi täyttää kohta vuoden. Minulla on tapana ostaa joka joulu vähintään yksi uusi koriste kuuseen, ja tänä jouluna se on tämä.
 
Ensimmäistä jouluaan viettävä pienokainen sylissään voi vaikka fiilistellä tämän tahtiin: Tulkoon joulu. Niisk. Lukaisin, mitä olen viime jouluna kirjoittanut (täällä), ja aika lailla samanlaisia ajatuksia pyörii päässä tänäkin jouluna.
 

Joulukortitkin saatiin postiin! Ajoissa! Jos olisin vienyt ne laatikkoon puoliltaöin, homma ei olisi edes jäänyt viimeiseen päivään ;)

Ja NYT on lopultakin hyötyä siitä ominaisuudestani, että laulujen sanat jäävät helposti päähäni. Pojalla on manuaalinen jukeboxi: minä laulan (tällä hetkellä enimmäkseen joulu-) lauluja, ja aina kun laulu loppuu, Poika huutaa: "Toinen laulu tulee!" :D Eilen jouduin laulamaan sain laulaa lähes tauotta koko päivän...

Pojalla oli eilen erittäin hyvä päivä.

Siis niin hyvä, että vaalin sen muistoa varmasti vielä pitkään ;) Ja kuten arvata saattaa, itku pitkästä ilosta, ja tähän päivään ei toistaiseksi ainakaan ole herätty yhtä, hmm, mukautuvaisissa tunnelmissa... ;) Sen lisäksi Pojan toissapäiväinen kuume on nyt Pikkuveljellä, eli yhden kiukkupussin lisäksi viikonloppua viettää sylimyyrä. (Onneksi kuumelääke tuntui jo vähän auttavan!) Jouluvalmisteluja tehdään niissä puitteissa, kuin pystytään.

Kirjoitustahti on ollut verkkainen. Fiilis on edelleen suurimmaksi osaksi aikaa alavireinen, ja mikään ei oikein tunnu tarpeeksi tärkeältä kirjoitettavaksi. Mutta fiilispohjalta mennään. Blogin yksivuotissynttäripäiväkin jäi huomioimatta. Viisi päivää sitten vilkaisin tietokonetta ja päässä kävi ajatus, josko kirjoittaisin pari sanaa, mutta ajatus katosi yhtä nopeasti kuin syntyikin...

Viikonloppuna on tarkoitus hoitaa viimeiset joululahjahommelit, kun alkuviikosta ei enää pysty Miehen ollessa töissä.
 
Leppoisaa joulunalusviikonloppua Sulle :)

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.