Brummm, joulurekat!

2.12.2014

Tämä postaus on muutaman päivän myöhässä. Tarkoitus oli kirjoitella jo reilusti ennen joulukuun ensimmäistä, mutta ollaan menty niin tukka putkella sinne sun tänne, ettei toivoakaan, että olisi ehtinyt koneella istuskella, saati selailla kuvia läpi.

Mainitsin aiemmin, että pojille pitäisi löytää joulukalenteri(t).

Olen etsinyt mieleistäni kissojen ja koirien kanssa (en todellakaan jaksanut tällä kertaa ruveta itse askartelemaanpaskartelemaan), ja perjantaina ne sitten lopultakin sattuivat kohdalle!
Mikäpä sopisi meidän vauhtihirmuille paremmin, kuin tällaiset joulurekat!!!

Nuo rekan lokerot ovat aika pienet, joten pitää piilottaa yllätys aina jonnekin muualle, ja sujauttaa lokeroon lappu, joka kertoo, mistä yllätys löytyy.

Mielessä oli jo valmiina joitakuita yllätyksiä kalenterin lokeroihin. Taikasaappaiden Heli oli kirjoitellut aiheesta blogissaan juuri otolliseen aikaan. Sieltä nappasin pari lisävinkkiä, kiitos! Meilläkin löytyi ensimmäisen päivän luukusta kynä ja paperia, joilla kirjoitetaan yhdessä joulupukille kirje. (Eilen yllättäen unohdettiin, joten kirjoitellaan se tänään...)

Tämän aamun luukusta löytyi virtahepo ja helppo loru (Mies toimi Shakespearenä):
Missä on Kissan ruokaa keko, sieltä löytyy virtahepo.

Pikkuveli tykkäsi kalentereista myös.

Poika sai valita itselleen toisen rekan. (Pikkuveljelle ei tänä jouluna vielä laiteta omaa, vaan hänelle sujautetaan silloin tällöin oma yllätys Pojan kalenteriin.) Poika valitsi valkoisen.
Pikku yllätyksiä duplopaketista ja eläinpussista jaan eri päiville.

 
 
Rekat löytyivät Åkerkullan tilan Lönnrotinkadun shopista. Laitan lähipäivinä lisää kuvia kaupasta, siellä oli vino pino kaikkea muutakin ihanaa :)

Nyt lenkille Pikkuveljen kanssa.
 
Aurinkoa päivääsi,
CIAO!
 
 

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat rekat! Todella kauniit.

  Meillä on kuusi, jossa on pienet pussukat joka päivälle ja se on hankittu poikien ollessa ihan pieniä. Nyt koululaisinakin vielä haluavat yhä edelleen tuon saman kalenterin pienine ylläreineen. Tuollaiset aarteet säilyy ja säilyttää hyvin "joulun taikaa".

  Aurinkoista päivää sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oon tosi iloinen, että löysin nämä :)

   Ihana tuo teidän perinne <3 Toivottavasti meilläkin pojat innostuvat näistä vielä vanhempanakin!!!

   Poista
 2. Wau hieno! Vähän hävettää, kun kaiken hässäkän keskellä meiltä jää joulujutut tänä vuonna kokonasn laittamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule se on ihan ok, että jää joulujutut laittamatta!!! :) Mulla jäi viime vuonna, kun olin viimeisilläni raskaana, ja nytkin oon vasta vähitellen alkanut ottaa vähän koristeita (= valoja) esille... ja pahoin pelkään, että vähiin jää kokonaisuutena tänäkin jouluna joulumeiningit. Mutta eipä sen väliä, se tehdään, mitä huvittaa ja jaksetaan :) Mukavaa joulun odotusta sinne <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.