Varaslähtö jouluostoksiin

26.11.2014

Pikkuveli on hulluna kaukosäätimiin. Siis todellakin hulluna. Jos se näkee sellaisen, se saa siitä pakkomielteen, eikä saa rauhaa ennen kuin vekotin on kourassa. Niskat kierossa se kuikuilee milloin olan, milloin pöydänreunan yli saadakseen katsekontaktin tuohon ihmelaitteeseen. Olen antanut hänen käyttöönsä tarpeettoman (sen edesmenneen digiboksin) kaukosäätimen, josta poistin paristot, mutta jotenkin hän vainuaa sen, että koje ei toimi.


Mieleni teki ostaa aikoinaan jo Pojalle tällainen, mutta en raaskinut. Nyt päätin sen tehdä - ajattelin, että kun Pikkuveli on noin innoissaan kaukosäätimistä, tätä tulee kyllä varmasti sitten käytettyä koko rahan edestä.

Olin malttamaton, että pääsen antamaan sen hänelle, kun sitten kyllä galaksit räjähtää. Ja kuinkas kävi? Tyyppi tutki vimpainta osimoilleen kaksi minuuttia, hylkäsi sen, ja palasi jatkamaan kesken jäänyttä sukkansa (!!!) tutkimista.

Että WHY BOTHER...!?! Olen aika tyytyväinen, että ei olla kovinkaan monia leluja ostettu uutena. Tai edes ylipäätään ostettu...


Vehje kulkee kyllä kätevästi matkassa mahan alla.

"Aidontuntuinen muotoilu innostaa roolileikkeihin." What?
(Jos nyt tarkkoja ollaan, tässä lukee vielä "roolikeikkeihin"...)
 

Kaukosäätimen lisäksi tein lopultakin myös toisen jo pitkään ostoslistalla roikkuneen investoinnin: liikennematto. Näitä on tullut vastaan jokunen, mutta halusin tarpeeksi suuren. Tämä on Kodin Ykkösestä. Matto on kooltaan 100 x 150 cm. Siellä olisi ollut suurempiakin, mutta luulen tämän riittävän meille. Pidetään sitä varmaan jonkun verran olohuoneen laidalla, kun tuntuu mukavalta (= turvallisemmalta...), että pojat touhuilevat tässä samassa kerroksessa, jossa eniten oleillaan, eikä autoleikin ole tarpeen vallata ihan koko olkkaria kuitenkaan ;)

 


Äidillekin jotain tuiki tarpeellista.
Olisin ostanut nämä jo viime jouluna, mutta en löytänyt.
Nyt varmistin, että ne löytyvät pukinkontista (tai itse asiassa jo eilen illalla jaloista *köh*),
jos se pukki ei vaikka olisikaan tajunnut näitä hommata.
 
 PS. Kannatti marista täällä blogissa: Poika nukkui viime yön sikeästi ja Pikkuvelikin heräsi vain pari kertaa. Sitä ei kuulemma edes lasketa: luin internetistä, että unirytmi katsotaan häiriintyneeksi, jos heräämisiä on neljä kertaa yössä tai useammin.
 
 

2 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, haussa olis juurikin iso liikennematto, joten suuntaan katseeni kodin1:n! Toivottavasti hyvin nukutut yöt jatkuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ollos hyvä, sinne vaan sitten! Kattelin tänään, että olisi se isompikin kyllä tänne ihan hyvin mahtunut, mutta tällä nyt sit mennään!
   Ja juu, hyviä unia toivotaan itse kullekin! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.