Sitaattitauluja

21.10.2014

Aika on ollut taas ihan kortilla, mutta tärväsin sitä kuitenkin tämmöiseen hömppään. Ystävän tyttären huoneessa oli ihana lauluntekstitaulu ja siitä se ajatus sitten lähti. Kotona oli valmiina vino pino Ikean kehyksiä, joten ei kun tuumasta toimeksi. (Kehykset oli kyllä varattu toiseen tarkoitukseen, mutta voin taipua uuteen reissuun sinne hakemaan lisää...)

Askartelinpaskartelin tällaisen taulun meille tärkeän kappaleen tekstistä:Innostuin samalla tekemään taulut myös parista suosikkisitaatistani. On pitänyt hommata näitä jostain valmiina, mutta en jaksanut alkaa googlailla, mistä löytäisin halajamani tekstit. Itse tekemällä sain myös juuri ne fontit, jotka halusin.

Näitä tulee varmasti jossain vaiheessa lisää, ihania sitaatteja kun riittäisi vaikka kuinka, samoin tietysti laulujen sanoja...

3 kommenttia:

 1. Vau, onpa hienoja ja upea idea! Täytyypä itsekin tehdä tällaisia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja nämä on helppoja! Itse tein nuo parilla eri kuvankäsittelyohjelmalla ja tulostin valokuvapaperille, ihan tyylikkäitä tuli :)

   Poista
  2. Ja siis siksi parilla kuvankäsittelyohjelmalla, että niissä oli vähän eri fontit - muuten olis tietysti riittänyt ihan vain yksi :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.