Vihdoinkin!

2.9.2014

Lopultakin se on virallista! Tätä postausta olen odottanut.


Nämä näköalat ovat nyt meidän!


Saimme kallioita, joilla paljaiden jalkojen kelpaa tepastella. Rannan, jonka kivillä istua ja huljutella varpaita vedessä. Saimme kieloja pursuilevan pihan. Valtavan, tuoksuvan jasmiinin ja talon, jonka päädyn se peittää. Aaltojen kohinaa, lokkien kirkunaa.

Voi että ihminen voi olla onnellinen!


Olin itse ottanut harmillisen vähän kuvia itse mökistä. Tämähän on siis 20-luvulla rakennettu torppa, josta kirjoittelinkin jo aiemmin pari sanaa (täällä). Lisää kuvia tulee, kunhan pääsemme taas käymään siellä (Miksi, oi miksi tämä kesä on jo näin lopussa...!?!) ja elän toivossa, että pääsen laittamaan tänne jatkossa PALJON ennen ja jälkeen -sisustuskuvia ;)

Minulle tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ensimmäisellä kerralla näimme paikan vain ulkopuolelta, ja jo silloin olin varma, että kunhan saan houkuteltua (aluksi vastahankaisen) Miehen taloon sisälle, hänkin  menettää sille sydämensä. Ja loppu onkin historiaa... Todettakoon vielä kerran, että eipä ole vapaa-ajan ongelmia tulevaisuudessakaan :DPS. Unikoulun toinen osa sujui ensimmäistä paremmin! Tosin itse poukkosin aina ylös kesken sikeän unen ja menin tokkuraisuuksissani koko ajan laskuissa sekaisin... Parannusta kuitenkin on näkyvissä! Kirjoittelen aiheesta lisää huomenna tai ylihuomenna, katsotaan miten seuraava yö sujuu.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, onnea onnea mökistä!! Ja huippua, että unikoulu tehoaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Ja varovaisesti myötäilen, että näyttäisi tehoavan... Toivotaan, että hyvään suuntaan mennään :)

   Poista
 2. Wau, ihan mielettömän ihana mökki!! Lapsuuden kesät mökillä viettäneenä mökkielämä on edelleen lähellä sydäntä. Ensi kesää odotellessa!
  Tsemppiä unikouluun, lupaavalta kuulostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, samoin, mökkimuistot on niin parhautta <3 Tulisipa ensi kesä pian!
   Ja kiitos, tosiaan tässä vähän elättelen toiveita, että parannusta öihin ois tiedossa :)

   Poista
 3. Kylläpä vaikuttaa ihanalta ja erittäin potentiaaliselta torpalta! Minäkin jään seuraamaan teidän projektia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tervetuloa! Toivotaan, että "jälkeen" -kuvia saadaan pian :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.