Soltorp

13.9.2014

Tässä vähän sisäkuvia mökistä. Hommaa riittää, mutta onneksi ei ole mitään kovin kiireellistä. Tälle syksylle oli saatava yksi räystäs paikoilleen, sen Mies kävi viime viikonloppuna askartelemassa.


Lattia ja katto ovat nyt siniset. Ne haluaisin jossain vaiheessa vaalean harmaiksi. Lautalattia pidetään ehdottomasti näkyvissä, se on mielestäni hurjan kaunis.


Tuvan pöytä ja tuolit jäivät meille. Hyvä niin, sillä ne sopivat mielestäni tuonne tosi kivasti. Sen sijaan kamarin sohva lähti entisten omistajien mukaan (nuo kuvat nappasin aiemmin ollessamme katsomassa mökkiä). Talven aikana pitäisi löytää joku vastaavanlainen sohva.


Tykkään noista kuluneen näköisistä ikkunanpuitteista. Ne ajattelimme jättää tuollaisiksi.

Kamarin tapetit pitää jossain välissä vaihtaa. Yksi vaihtoehto olisi ollut jättää tapetit pois ja antaa hirsien näkyä kauniisti. Mietimme kuitenkin, että siihen aikaan, kun torppa on rakennettu, vain hienoissa taloissa on ollut varaa tapetteihin. Ja joku on silloin aikanaan ajatellut, että tämä on hieno talo ja tänne kuuluu tapetit. Siksi haluamme ehkä kuitenkin säilyttää kamarin tapetoituna. Tupa ja eteinen saavat olla ilman.


Keittiössä on tällä hetkellä kaasuliesi. Sen tilalle haluan turvallisemmalta tuntuvan sähkölieden.Mökissä on kaksi kiinteää kerrossänkyä - ei tarvitse poikien tulevaisuudessa tapella yläpedistä ;)


Pikkuveljelle löytyi mökistä vanha ja söpö vauvanlelu :) Se kilisee ja keikkuu hauskasti. Lelu oli vähän reissussa rähjääntynyt, mutta vaati vain kunnon puhdistuksen.


Tänään on ainakin meillä kaunis ja kuulas aurinkoinen syyspäivä. Olisi kerrassaan loistava mökkeilysää, mutta sopii täydellisesti myös 2-vuotisjuhliin, joita tänään päästään viettämään ♥

Aurinkoa viikonloppuun!


2 kommenttia:

  1. Miten kaunista! Ja mitkä kerrossängyt, mahtava paikka teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo kerrossängyt on kyllä aika hauskat :) Ihana on paikka, mutta nyt tuntuu kyllä kovin pitkältä odottaa talven yli ensi kesää...

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.