Se aika kuukaudesta: LivBox

11.9.2014

Terveisiä sairastuvalta! Täällä on taas muut hommat laitettu syrjään odottelemaan parempia aikoja - niinhän siinä kävi, että Pikkuveljen nuha muuttui kuumeeksi ja nyt ovat sitten molemmat pojat kuumeessa. Muuten ovat kyllä pirteitä, joten elän toivossa, että tokenevat vielä viikonlopun synttärijuhliin. Pitäkää peukkuja!

Eilen oli taas se päivä kuukaudesta, kun sain hakea postista kuukauden LivBoxin. Aina yhtä kivaa! Tutustuin tähän joskus viime talvena ja ihastuin niin paljon, että tilasin sen itselleni. Nyt sain kokeiltavakseni syyskuun boxin, joka saapui siis eilen.LivBox on kuukausittain ilmestyvä mysteerilaatikko, joka sisältää sitä sun tätä kosmetiikkaa. Tilaajaksi rekisteröityessäni ilmoitin joitain toiveitani, ja millaista kosmetiikkaa käytän. Boxien sisältö vaihtelee vähän ja siihen vaikuttavat jonkin verran nuo henkilökohtaiset mieltymykset.


Syyskuun boxissa oli: Lumenen Bright Touch -puhdistusvaahto, L´Occitane Shea Butter -käsivoide, L´Oréal Paris Elnett Satin Volume Excess -hiuskiinne, L´Oréal Paris Skin Perfection Unifying Day Moisturiser -kosteusvoide, Nivea Lip Butter Blueberry Blush -huulivoide ja Katy Perry Royal Revolution -tuoksunäyte.

Boxi maksaa 15,90e/kk. Se sisältää muutaman tuotteen, joista usein ainakin yksi maksaa kaupassa jo yksistään tuon verran. Olen ollut tuotteisiin hurjan tyytyväinen. En ole esimerkiksi ostanut aikoihin kosteusvoidetta, kun sitä on ollut boxissa usein.Syyskuun boxin tuotteista olen erityisen innostunut tuosta käsivoiteesta ja puhdistusvaahdosta. Matkakokoinen käsivoide oli enemmän kuin tervetullut! Rasvaan käsiäni vähän väliä, ne kun kuivuvat korpuiksi jatkuvasta pesemisestä tässä jatkuvassa sotkujen siivoamisessa. Tykkään käyttää pieniä crossbody-laukkuja, sillä yleensä aina mukana on yksi tai kaksi pikkuista, ja haluan pitää kädet vapaana, ja ettei laukku ole tiellä. Tuo voide mahtuu kivasti pieneen laukkuuni.

Lisäksi olen vaahtomaisten puhdistusaineiden ystävä, sillä kuulun koulukuntaan joka haluaa väen vängällä puhdistaa kasvonsa aina vedellä.

Matkakokoinen hiuskiinne oli myös minulle juuri sopiva, sillä käytän hiuskiinnettä todella harvoin. Muutkin tuotteet kokeilen varmasti pian.

Jos haluat kokeilla LivBoxia (myös hyvä lahjavinkki!), blogini lukijat saavat koodilla ainalähelläni 15% alennuksen jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista, tai 15% alennuksen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen loppusummasta. (Koodia ei siis voi käyttää kuuden kuukauden määräaikaistilaukseen.) Pääset tilaamaan LivBoxin täältä. Kokeile ihmeessä! :)
Koodi on voimassa syyskuun loppuun saakka.

Tämä oli blogihistoriani ensimmäinen kaupallinen yhteistyöpostaus. Jos näitä on jatkossakin (olen esim. saanut tuotteen, josta kirjoitan), on se aina erikseen tekstissä mainittu. Postaus on lisäksi merkitty "yhteistyöpostaus" -tunnisteella. Jatkossakin kehun vain tuotteita, joista itse oikeasti tykkään ja joita kehuisin myös ystävilleni. LivBoxista olen tykännyt tosi paljon ja siksi halusin kirjoittaa siitä.

Nyt lataamaan akkuja...

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.