Ripsiseerumi oikotie onneen?

26.9.2014

Päätin luopua ripsipidennyksistä.

Ärsytti, että ne menivät aina aika nopeasti huonoon kuntoon. Ripset pysyivät hyvännäköisinä niin lyhyen ajan, että niiden pitäminen ei tuntunut rahanmenon (ja huoltokäynnin vaivan) arvoiselta. Toki on myös kiva, että kuukaudessa on jatkossa yksi "pakollinen" (heh) meno vähemmän.

Omat ripset tuntuvat nyt kovin lyhyiltä. Eivätkä kyllä pelkästään tunnu, vaan ovat selkeästi lyhyemmät ja ohuemmat kuin ennen pidennyksiä. En tosin tiedä, johtuuko huono kunto pelkästään (jos ollenkaan) pidennyksistä, vai mahdollisesti myös imetyksestä. Hiuksia kun on ainakin lähtenyt ihan tolkuttomasti... Vasta nyt (3 kk:n kuluttua loppumisesta) tilanne alkaa lähestyä normaalia. Olen ajatellut, että saattoi kyllä johtua myös tuosta omien ripsien lyhyydestä, että pidennykset pysyivät hyvinä aina vain lyhyeltä tuntuvan ajan: kolmisen viikkoa.

En jaksaisi odottaa, että omat ripset kasvavat edes jonkunlaisiksi, ja ajattelin, että jostain ripsiravinteesta voisi olla apua. Ainakin ystäväni ovat saaneet niillä näkyviä tuloksia aikaan ja vieläpä yllättävän nopeassa ajassa. Julkisuudessa on kuitenkin varoiteltu yhdestä jos toisestakin aineesta, joten suhtaudun niihin vähän varauksella.

Törmäsin sattumalta Kicksissä tällaiseen ravinteeseen, jonka kerrotaan sisältävän vain luonnollisia aineita!


Sattuuko jollain olemaan tästä kokemusta?

Ainesosaluettelo ei itselleni kerro juurikaan mitään... Tuoteseloste kertoo aineen sisältävän yrtti- ja kasviuutteita, arginiinia, trehaloosia ja pantenolia. Noiden luontaisten kasviuutteiden on tarkoitus edistää ripsien kasvua ehkäisemällä karvanlähtöä ja stimuloimalla verenkiertoa. Tuotteelle on myönnetty kansainvälinen ecocert-sertifikaatti. Sen saa, jos raaka-aineista vähintään 95 % on kasviperäisiä ja vähintään 10 % kaikista raaka-aineista on luomuviljeltyjä. Lisäksi tuote ei saa sisältää geenimuunneltuja organismeja, parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita), nanopartikkeleja, phenoxyethanolia, silikonia, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, eikä eläinperäisiä ainesosia.Olen kokeillut ainetta nyt viikon, ja ihan kuin voisin jo havaita jotain muutosta...? Kuvitteluako?

Ainetta sivellään iltaisin eyelinerin tapaan, puhtaiden ripsien tyveen. Toistaiseksi olen unohtanut homman vain yhtenä iltana... Tökötti oli kallista - satasen - mutta se on kahden ripsihuollon hinta. Toivon näiden uhrattujen pennosten tuovan paljon pidempiaikaisia tuloksia, kuin pari huoltoväliä.

Tässä "ennen" -kuvia. Katsotaan miten homma etenee. Toivottavasti saan laittaa jokusen viikon päästä "jälkeen" -kuvia näkyvin tuloksin ;)


Ylemmässä kuvassa ripset ilman ripsiväriä, alemmassa ripsarin kanssa.♥  LEPPOISAA PERJANTAITA!  ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.