Kokeiltu: Syyskuun LivBox

16.9.2014

No niin, pari sanaa tuosta kokeiluun saamastani syyskuun LivBoxista.

Olen nimittäin ehtinyt testata nyt muutaman päivän ajan Lumenen Bright Touch raikastavaa puhdistusvaahtoa ja olen tykästynyt siihen kovasti! Se tuntuu ihanan täyteläiseltä. Monet puhdistusvaahdot ovat vähän höttöä - tuntuu, että ne liukenevat iholta saman tien - tätä saa pyöritellä kunnolla ja huuhtoa pois hetken aikaa. Tykkään! Tuoksukin on tosi miellyttävä, sanoisin ehkä persikkaiseksi? Poisti hyvin myös silmämeikin.

Olen käyttänyt aiemmin mm. Biothermin vastaavanlaista vaahtoa ja tämä vetää mielestäni vertoja sille. Hinta-laatusuhde on erinomainen: maksaa kympin verran.

Katy Perryn Royal Revolution -tuoksunäyte oli positiivinen yllätys. Tuoksu ei ollut entuudestaan tuttu, ja olen melko ronkeli hajuvesien suhteen, joten en odottanut erityisemmin mitään. Tykkäsin tästä kovasti. Tuoksu tuntui tutulta ja kesti hetken tajuta miksi - se oli vähän kuin naisellinen versio Miehen all time favourite -tuoksustani (Bossin Bottled - tuoksuistahan kirjoittelin keväällä täällä)!

Tämän hankin jossain vaiheessa. Sama suomeksi: Vink vink  vaan Miehelle - sekä hääpäivä, että joulu ovat melko lähitulevaisuudessa ;)   (*


L´Occitanen käsivoide oli minulle entuudestaan tuttu ja juuri yhtä hyvä, kuin muistinkin! Käteni kuivuvat kovasti ja tämä on mukavan tuhti voide, joka kuitenkin imeytyy ainakin omiin rutikuiviin kätösiini tarpeeksi nopeasti. Toimisi kyllä myös käsien yövoiteena.

(Kuva lainattu luvan kanssa LivBoxin sivulta)

Pakko muuten viimeinkin mainita myös Garnierin Miracle Cream, joka tuli huhtikuun boksissa, ja on mielestäni vielä parempi, kuin aiemmin mainitsemani BB-voide. Tämä on purkissa valkoista, mutta ihon kanssa kosketuksiin joutuessaan siihen tulee pieni sävy. Voide vetää mielestäni vertoja kestosuosikilleni, huomattavasti tyyriimmälle Estée Lauderin DayWear-voiteelle, ja tämä sopii ehkä jopa paremmin. Ainakin silloin, kun päivetystä ei ole lainkaan. Myös tässä on loistava hinta-laatusuhde. Oma tuubini loppui juuri, eikä "meidän" Prismassa ollut sitä, höh. En halua olla pitkään ilman, joten pitää etsiä vielä muualta.

Kestosuosikki on saanut kilpailijan.

Tuo alennuskoodihan on voimassa syyskuun loppuun: blogini lukijat saavat koodilla ainalähelläni 15% alennuksen jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista, tai 15% alennuksen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen loppusummasta. (Koodia ei siis voi käyttää kuuden kuukauden määräaikaistilaukseen.) LivBoxin voi tilata täältä. Siellä voit myös tutustua aiempien boksien tuotteisiin! :)

Yksi parhaista bokseista on mielestäni ollut elokuun boksi, jossa oli bloggaajien suosikkituotteita. Esim. suursuosikkini Cliniquen All about eyes -silmänympärysvoide (5ml), Body Shopin hunaja-vartalovoi (50ml), Batisten kuivashampoo (50ml) ja Dolce & Gabbanan Dolce -suihkugeeli (100ml. Oli ihanan ylellisen tuoksuinen!).


*) Lahjavinkeistä puheen ollen, eikös tuossa Nomination -rannekorussani näyttäisi olevan juuri jonkun mökkiaiheisen palan mentävä aukko... ;)


Käsi ylös, kenelle tuli yllätyksenä, että Nominationin kuvauskokeiluun otti osaa myös Kissa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.