Ei mennyt niinku Strömsöössä ja muita hajatelmia

29.8.2014

Kirjaston traktorikirja ehti olla meillä vajaan tunnin, sitten meni lunastukseen. Luonnollisesti. Oli jäänyt hetkeksi lattialle ja sattunut uteliaan Pikkuveljen ryömimisreitin varrelle. Syyttävä sormi kohdistetaan Mieheen, koska onhan syyllisen selvittäminen pienimmissäkin perhekiistoissa ja muissa perheen sisäisissä insidenteissä ensiarvoisen tärkeää, jos ei jopa välttämätöntä.


Poika on oppinut "piipäämään" ja menetti hommalle saman tien sydämensä. Löysi sitten tässä taannoin olohuoneen pöydältä mustan tussin (tämän tapahtuman alkuperäistä syyllistä ei pystytty jäljittämään). Nokkelimmat jo arvaavatkin seuraukset. Eipä kuitenkaan hätää, Mies oli saanut loistavasti asetonin avulla puhdistettua niin puisen ruokapöydän, ruokapöydän tuolin istuinpäällisen, kuin meikäläisen läppärinkin! Vain (upouuden, tapahtumahetkellä alle vuorokauden omistuksessamme olleen) printterin kansi jätetään pois siitä listasta, joka Niksi-Pirkkaan lähetetään. Olisipa ollut nimittäin vähän paremman näköinen tuo musta printterinkansi mustalla tussikoristelulla, kuin tämä nykyinen puhdistettu versio.

Valtakunnassa lienee kaikki hyvin, kun päällimmäiset mieleen tulevat kuulumiset olivat tätä tasoa. Ei siis suurempia murheita. Tosin Pikkuveljen nukkumiset alkavat olla sitä luokkaa, että pitää oikeasti kohta tehdä asialle jotain. Heräilee kitisemään ihan jatkuvasti.

Ollaan kokeiltu:
- Nukkumista äidin kanssa
- Nukkumista isin kanssa
- Nukkumista omassa sängyssä
- Nukkumista vieressä
- Tarjota pelkkää vettä
- Tarjota pelkkää maitoa
- Tarjota tuttia
- Hyssytellä
- Silitellä
- Kuulostella hetki, jatkuisiko uni itsestään. Joskus (harvoin) jatkuu.

Kaikki näistä auttavat joskus, joskus ei. Maitoakaan ei aina edes huoli kuin muutaman huikan, eli ei voi kyllä nälkäinenkään olla. (Syö illalla reilun annoksen puuroa ennen nukkumaanmenoa.) Joskus juo maitoa ahneemmin, mutta silloinkin nukkuu vain parin tunnin pätkiä. Hän siis heräilee alkuyöstä 15-60 minuutin välein, aamuyöllä nukkuu tunnin-kahden pätkiä.

Ainoastaan eri huoneessa nukkumista ei olla vielä kokeiltu.  Pitää ehkä testata vielä sitä, hän nukkuu nimittäin suht tyytyväisenä siihen asti, kun yöseuralainen (edelleen vaihdetaan vuoroja Miehen kanssa) hiippailee huoneeseen, sen jälkeen alkaa levottomuus. Isoveljellä oli aikoinaan sama homma - kun siirtyi omaan huoneeseensa alkoi nukkua täysiä öitä. Emme ole vielä uskaltaneet nukuttaa pientä yksinään, mutta nyt on jo sen ikäinen, että voisi kokeilla.

Sekin pitää vielä mainita, että journalismin kurssia on ollut nyt kolme kertaa. Olen kyllä ihan rakastunut kirjoittamiseen ja sen harjoitteluun. Ihanaa olla jostain niin innostunut, että harmittaa joka kerta kun tunti loppuu! Kiva treenata asiallista kirjoittamista, vaikka on toki myös ihanaa, kun on tämä blogi johon voi taas puolestaan kirjoitella vapaammin. Seuraavalle kurssikerralle pitääkin tehdä henkilöjuttu. Beware, ystävät! Jotakuta teistä joutunen harjoitusmielessä ahdistelemaan... ;)

Tänään kello soi kukonlaulun aikaan pankkiasioille. Saatiin koko sakki tunnissa liikkeelle, nuoremmat versiot syötettyinä, vanhemmat sen verran ruokottuina, että kehtaa jotenkin ihmisten ilmoilla näyttäytyä. Aikainen herätys ei ottanut päähän ihan niin paljon kuin olisi saattanut kuvitella, kun pankkikäynnillä on kuitenkin hyviä seurauksia (= mökkihomma edistyi).
Pakko muuten laittaa tähän loppuun meikkivinkki! Tuli mieleen sattuneesta syystä - en ehtinyt aamulla meikata ollenkaan ennen pankkiin lähtöä, pahoittelut vaan kanssaihmisille...

Garnier Miracle Skin Perfector -voide.

Olen aiemmin kokeillut paria muuta BB- ja CC-voidetta, enkä ole ollut erityisen vakuuttunut. Tämä on kuitenkin loistava! Tämä toimii siis myös kosteusvoiteena. Auttaa ainakin itselläni väsähtäneeltä näyttävään ihoon, näyttää heti paljon heleämmältä ja paremmalta. Väsähtäneitä silmiä tämä ei ikävä kyllä piilota, mutta muuten raikastaa mielestäni ilmettä kivasti! Oma ihoni ei ole ihan vaaleimmasta päästä, mutta tuo vaaleampi sävy on minulle hyvä.


Tässäpä tätä. Tämmöinen sillisalaatti-kuulumispäivitys. Yritän jatkossa päivittää vähän ahkerammin. Jos/kun tulee puutetta ajasta, tingin sitten vaikka kuvista.

Koska aamu sujui mallikkaasti ja eräät vaikuttavat heränneen oikealla jalalla (toivotaan, että se on vallitseva asiaintila myös päiväunien jälkeen), elän toivossa, että myös loppupäivästä tulee hyvä.

Ohjelmassa ovat mammatreffit ja ihanan ystävän tapaaminen. Loistava perjantai siis!

Ihanaa viikonloppua, ystävät! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.