Hurmaava Naantali

10.7.2014
Kuten viimeksi mainitsin, Muumimaailmassa käynnin jälkeen ennätin vilkaista pikaisesti kaupunkia. En ollut ennen käynyt Naantalissa, joten Mies ehdotti minulle pyörähdystä siellä samalla, kun hän meni poikien kanssa hakemaan autoa ja hyvä, että ehdotti! Täsmäisku oli täydellinen. Ennätin kävellä ostoskadun päästä päähän ja takaisin ja - aivan kuin tilauksesta - aloitellessani visiittiäni paikalle tupsahti myös neitonen haitarin kanssa. Tein kierrokseni nautiskellen samalla kesään täydellisesti sopivasta taustamusiikista - Kesäillan valssista, Uralin pihlajasta, Metsäkukista, Satumaasta... Arvosanani visiitille on 10-. Jäätelö olisi tuonut täyden kympin ;)
Tästä Hårmony-galleriasta oli PAKKO ostaa mukaan nämä helmet, kuulemma värjätyistä näkinkengistä tehdyt.


Eilen olikin sitten taas se aika kuukaudesta. Kun aurinko nyt lopultakin suostuu näyttäytymään ja kesä tuntuu taas kesältä, piti tietysti ottaa kesäkynnet :)

Meinasin kyllä yllättäen myöhästyä koko hommasta. Olin jo valmiina lähtöön, päälläni sinivalkoinen mekko ja kultaiset korut. Naantalin helmet kuitenkin sattuivat silmään ja huhuilivat vetoavasti vaatien päästä mukaan. Helmet eivät sopineet jo päälläni olleeseen mekkoon, vaan suorastaan huusivat seurakseen valkoista viime kesän Italian-mekkoa, jonka olin jo lähes unohtanut. Italian-mekko puolestaan vaati kavereikseen samalta reissulta ostetut kengät. Ne puolestaan ruskean laukun. Kengät ja laukku olisivatkin kullanvärisine somisteineen kaivanneet kullanvärisiä koruja... You know how it goes. Tässä vaiheessa oli pakko pistää touhulle stoppi ja lähteä liikenteeseen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.