Note to self: Siivoa Spotify-listasi. Mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

29.5.2014

Mitä tänään koulussa opit poika pellavapäinen, mitä tänään maailmasta koit tytär silkkihapsinen?

No, elämänkoulussa opin, että siivoa, hyvä ihminen, aika ajoin Spotify-listojasi!

Lähdin lenkille. Lenkki oli muilta osin täydellinen - polvi kesti juoksemisen, tihkusateisessa säässä oli helppo hengittää ja vauhtikin tyydytti (6km/45min) - mutta Spotify päätti tarvita päivityksen heti alkumetreillä. Verkko maanteillä ei riittänyt kuunteluun, saati listan lataamiseen offlinena kuunneltavaksi. Värkki ehti ladata tasan 3 biisiä: yhden Anna Erikssonin, yhden Blue Systemin ja yhden Bad Boys Bluen biisin...!?! Miksi, oi miksi olen joskus ladannut tällaisia???  Koko lenkin kuuntelin näitä kolmea kappaletta.

Aihetta erityisen onnelliseen kuvaan tänään kuitenkin on. Polvi tosiaan kesti juoksemisen (voi kun ei alkaisi tästä nyt uudelleen vihoitella) ja uusissa juoksutrikoissa (joiden käyttöönottoa olen pitkään odottanut) oli ihana juosta!


Kuvassa trikoiden (lahkeen) lisäksi nuo iänikuiset juoksukenkäni, joista en vain lakkaa iloitsemasta. Näillä on juostu jo vuosikausia niin Itä-Helsingin, kuin Kanariansaartenkin merenrantoja, Nykin Central Parkissa, Kainuun korpien hiekkateitä ja läntisen Uudenmaan maanteitä, ja yhä edelleen tuntuvat ihan taivaallisilta jalassa.

Epätoivoiset tilanteet vaativat epätoivoisia tekoja. Taas oli haasteita taaperon ruokailussa. Nalleherran osallistuminen lounashetkeen auttoi vähän. Lautanen ja haarukka on lavastettu jälkikäteen kuvanottoa varten. Tositilanteessa myös nallella oli ruokaa lautasellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.