Me, myself and I

3.5.2014

Pari onnellista hetkeä. Eiliseltä ja kuluvalta päivältä.

Kuva nro 23: Oma hetki sohvalla.Kuva nro 24: Omaa aikaa: Kuukausihuolto.Joskus pitää saada vain olla. Olla pelkkä minä.

Pitää saada rauhassa ajatella ajatukset loppuun asti. Tai olla ajattelematta mitään. Saada olla tekemättä. Tai tehdä, jos siltä tuntuu. Lyhytkin hetki riittää. Jaksaa sitten taas olla äiti. Ja vaimo. Ja ystävä.

4 kommenttia:

 1. Mulla oli ennen lasta geelikynnet aika pitkään, sit otin pois ennen kuin poika syntyi. Kertaalleen kokeilin uudestaan n. vuos sitten, mutta eihän ne pysynyt ollenkaan, kun ennen riitti aivan hyvin 4-5 viikon huoltoväli. Pysyykö sulla hyvin kaikessa touhussa? Tekis kyllä mieli taas laittaa.

  VastaaPoista
 2. Jep, näitä voin kyllä suositella! Mulla pysyy loistavasti jos en itse jätä sitten johonkin oven väliin tms. Mulla on ollu töissä ollessa kynnet melkoisella koetuksella, mutta sielläkin pysyi sen jälkeen kun löysin tämän maailman parhaan laittajan! Oon kokeillut aika monia, ja mulla se on kyllä ihan kiinni siitä, onko hyvin laitettu.

  Mun omat kynnet on ihan pehmeät, katkeaa heti, ja niin pitkältä kun vain pystyy. En uskalla aatellakaan millaiset ne olis tän kaiken käsien pesemisen, ruokailun jälkien siivouksen ja muun hässäkän kanssa... Nää on niin kätevät, kun ei tarvitse tehdä niille koskaan mitään. Otan aina ihan lyhyet, niin aina en edes joudu lyhentämään itse huoltojen välillä. Mulla on 5 viikon huoltoväli. Samoin ripsissä, se helpottaa elämää kanssa kummasti... :) Rahaa menee, mutta aikaa säästyy, on tuo tälläytymisaika aika kortilla nykyään ;)

  VastaaPoista
 3. Olet niin oikeassa, että joskus pitää saada vaan olla! Ihan itsensä kanssa ja tehdä juuri sitä mitä sillä hetkellä huvittaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Harvinaisia ovat ne hetket tällä haavaa, mutta sitäkin arvokkaampia :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.