I soooo let you entertain me!

19.5.2014

TÄNÄÄN. VIHDOINKIN.

Tätä päivää olen odottanut. Livemusiikin saralla suurimmat haaveeni ovat olleet Madonnan, Whitneyn ja Robbien näkeminen. Madonna ja Whitney - DONE.

Ja lopultakin...! Tänään on vuorossa Robbie.

Heräsin aamulla Vauvan kanssa vähän turhan aikaisin ja jäin peiton alle vetkuttelemaan ja kuulostelemaan, vieläkö uni tulisi. Vilkaisin samalla päivän aikataulutusta varten kännykkääni nähdäkseni onko herra Williams aloittanut eilisen konserttinsa ajoissa. Olin kiertueen (ja levyn) nimestä päätellyt (ja toivonut) kiertueen mahdollisesti olevan toteutettu mielestäni Robbien parhaimman, Swing when you´re winning -levyn hengessä. Vilkaistuani pikaisesti eilisen konsertin arvostelua viimeisetkin unenrippeet katosivat silmistäni. Nyt on kuulkaa odotukset korkealla!

Säntäsin tohkeissani kertomaan Miehelle lukemastani.

Minä: Eipä toivoakaan, että olisin enää saanut unta, kun vilkaisin keikkauutista nähdäkseni, onko Robbie eilen aloittanut ajoissa. Siellä kerrottiin, että...
Mies: Niin. New York, New York.

Nyt on tämmöinen swingistä (ja herra W:stä) tykkääjä täpinöissään.

Tunnelman nostamiseksi valkkasin tähän omat herran kaikkien aikojen Top5 -vetoni.

1. I will talk and Hollywood will listen
2. The Road to Mandalay
3. Do nothin´ till you hear from me (tähän en löytänyt mitään virallista videota)
4. Something beautiful
5. Mr. Bojangles

Ja bonusbiiseinä mainittakoon Supreme iki-ihanan videonsa kera ja No regrets (jossa muuten laulaa taustoja mm. Pet Shop Boysin Neil Tennant!).

Nyt olisi sitten se päivä, kun toivoisin lasten sairastumisista päättävien jumalien olevan suosiolliset. Please, ei tänään sitä puhelua. You know. Sitä vaan soittelen, että Poika on oksentanut. Ei tänään. Jos on pakko, niin huomenna vasta. Jookoskookos. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.