Hei hei, helle, tavataanhan taas pian!

27.5.2014

Blogissa on ollut kuluneen hellejakson aikana hiljaista. Olen ollut busy little bee pihalla. Hellejakso väistyi tänään pilvisen ja kylmän sään tieltä, ja samalla poistui hetkeksi pakkomielteenomainen ulkona olon tarve.

Mikäli joku on ihmetellyt (As if...) mihin onnellisuushaaste unohtui, niin rest assured, ei ole periaatteessa unohtunut mihinkään. Onnellisia hetkiä on tallennettu kovalevylle edelleen. Joko tietokoneen, tai mielen kovalevylle. Asia on siis ollut mielessä, mutta havaitsin, että onnelliset hetket ovat hyvin pitkälti joka päivä niitä samoja. Ei ole siis mitään mieltä ottaa joka päivä kuvia. Tai siis ainakaan postata niitä kaikkia tänne. Kamera on toki kasvanut käteen kiinni lasten kanssa touhutessa.

Allaolevassa kuvassa ihmetellään "kuukkuja" (= murkku) ja popsitaan viinirypäleitä aurinkotuolissa. Pojan olemus näyttää pihapäivinä juuri niin nuhruiselta kuin elämästä nauttivan pikkupojan kuuluukin.


Kesän tullessa iskee kukkahulluus. Puutarhamyymälässä haluaisi ottaa mukaan kaiken.


Täältä luottokaupasta tarttui tällä kertaa mukaan vain kosmoskukkia, joita menin varta vasten hakemaan. Muut kukat olin hakenut muualta jo aiemmin. Kosmoskukka on yksi lemppareistani! Sitä ei ollut vielä esillä, joten jouduin sitä varta vasten kysymään.

Kanssani yhtä aikaa oli kukkaostoksille lähtenyt vähän varttuneempi pariskunta. Rouva kiinnostui kyselystäni ja halusi tietää millainen tämä kosmoskukka oikein on. Näytin kukkiani (jotka eivät vielä olleet kukassa) ja kerroin sen olevan oikein ihana ja erittäin kiitollinen hoidettava.  Vain kuivuneiden kukkien nyppiminen ja runsas kastelu, ja kukkii iloisesti koko kesän ajan. Kerroin kukkien muistuttavan vähän marketan kukkaa. Rouva siihen tuumaamaan, että "Jaa, no minä en sitä margariittaa ole koskaan saanut menemään..." Ka, mikäpä siinä sitten :D

Tänä kesänä paritin kosmoskukat englanninpelargonien kanssa.
 

Tämmöiset veijarit vilvoittelivat hellepäivänä suihkulähteessä. Tekivät Poikaan suuren vaikutuksen. Osoitteli sen jälkeen vähän väliä suihkulähdettä ja päivitteli: "Kvaak, kvaak!".


Tänään ohjelmassa onkin sitten sisällä oloa, ja mahalleen kääntyvän ja siinä viihtymättömän Vauvan kääntelyä. Ja sitä kuulkaas riittää.

Iloa päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.