Visiitti Åkerkullaan

28.4.2014

Laitanpa lopultakin kuvia toissaviikon visiitiltä ihastuttavaan Åkerkullaan, jossa tapasimme ihanien mammaystävien kanssa. Åkerkulla on Kirkkonummella, lähellä Espoon rajaa sijaitseva pientila, jota ystäväni emännöi. Saimme ihastella viehättävässä ympäristössä hevosia, kissoja ja kanoja. Ja tietysti nauttia tasokkaasta seurasta ja emännän loihtimista jumalaisista herkuista. Kuvia olisi voinut ottaa vaikka kuinka paljon, mutta halusin keskittyä seurusteluunkin.

Åkerkulla sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa. Olisi muuten varmasti loistava kohde kevät- tai kesäajelulle nyt kun kaikkialla jo vihertää ja luonto alkaa kohta olla taas kauneimmillaan. Meidän Poika ainakin ihastui heppoihin ja kanoihin. Ja äiti tietysti kaikkiin putiikista löytyviin, ihaniin sisustusjuttuihin.

Äitienpäivänä avautuu uusi liiketila, joka on Veikkolan uuden kirpputori Veikkosen yhteydessä.
Kauklahdessa sijaitsevasta Reilu Koti -liikkeen Åkerkullan nurkkauksesta taas löytyy kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Åkerkullassa on jatkossa Peilipaja, jossa tehdään ikkunapeilejä (näistä on kuulemma tulossa juttua nettisivuille piakkoin). Lisäksi Åkerkullassa on erilaisten tapahtumien yhteydessä jatkossakin toisinaan myynnissä sisustustuotteita. Siellä annetaan myös ratsastustunteja ja järjestetään esim. polttaritapahtumia.

Tsekkaa sivut täältä. Ja Polo Club -putiikki löytyy luonnollisesti myös Facebookista.


 

 


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.